4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 10:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Řevničov byl za čtyři góly v Zavidově ještě rád


Branky


24. M. Horvát , 55. M. Havel , 77. A. Sekyra , 88. P. Šíma - 66. M. Kočí
18

První body mohl urvat Řevničov v utkání se zavidovskou rezervou. Domácí B-tým zpočátku soutěže působí velmi dobře, naopak Sparta se hledá. Ve vzájemném souboji byla favoritem domácí rezerva, kterou svou roli potvrdila a její vítězství mohlo být daleko vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na první gól

Od začátku hrál více na míči Zavidov, který diktoval tempo hry. Do první šance se dostal Horvát. Ten pláchl obraně, ale jeho následná přihrávka pod sebe postrádala přesnost. Podobné úniky měl Horvát ještě dva, ale dopadlo to stejně. Zadařilo se až na počtvrté. Horváta vysunul nádhernou kolmicí Sekyra, ten šel opět sám na branku a střelou na přední tyč překonal Peterku - 1:0. Hosté se do šancí dostávali pouze sporadicky, svou největší nevyužili, a tak první poločas patřil domácím.

 

 

Jeden gól byl málo

Druhá půle začala stejně jako ta první. Zavidovští využívali svých rychlých křídel, která vždy centrovala před bránu, ale obrana Řevničova odolávala. Na jednu z kolmic domácích si vyběhl Peterka, při odkopu trefil Sekyru, míč se odrazil k Havlovi ml. a ten z půlky mířil do prázdné branky - 2:0. Sparta se marně dožadovala u sudího Strouhala odpískání Sekyrovo ruky.

 

Hosté se ale nevzdali a zápas pro ně nebyl ztracen, do konce utkání zbývalo stále dost času. A šance na vyrovnání přišla. Sedlák utekl podél lajny, na penaltě našel Fujeru, který pouštěl chytře míč na Kapra, ale jeho zakončení vychytal A. Kraus. Řevničov se vrátil do zápasu po hodině hry. Dlouhý míč našel Kočího, ten se dostal přes svého strážce a procedil míč mezi nohy zavidovského brankáře - 2:1. Řevničov se přeci jen dočkal a k vidění byly následně šance na obou stranách.

 

Zavidov nevyužil další z větších příležitostí na přidání pojistky, na druhé straně hlavičkoval z blízkosti nad branku Kapr. Řevničovské snažení o bodový zisk zhatil nedovoleným zákrokem Husák, který uviděl druhou žlutou kartu a musel do sprch. Pět minut po vyloučení přišel trest. Krejčího nahrávka do ofsajdu ještě držela hostující celek v naději, následující akce ale veškeré naděje ukončila. Na centr ze standardky si naběhl Sekyra a poslal ho nechytatelně pod břevno - 3:1.

 

A když se po Hanychově zakončení dostal odražený míč k Šímovi, který šikovně obstřelil vše, co mu stálo v cestě, bylo hotovo - 4:1. I přes pokročilý čas bylo k vidění ještě po jedné šanci na každé straně. Kapr nevyužil zaváhání zavidovského brankáře a poslal míč vedle jeho branky, na druhé straně sice mladičký Bohuslav rozvlnit síť, ale pouze tu boční. Řevničovské čekání na první bodový zisk tak pokračuje minimálně do dalšího kola.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: V tomto utkání jsme mohli dát klidně deset branek. Výhra je super, ale zahozené šance nás budou v zápasech s těžšími soupeři mrzet.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Zápas začal vyrovnaně, ale postupem času byl Zavidov lepší. Nějaké šance jsme si vytvořili, ale špatně jsme řešili finální fázi. Soupeř měl hodně šancí a dost jich zahazoval, mohl přidat i další góly.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - M. Havel [-] (66. V. Bohuslav [-] ) , E. Pšenička [-] (57. P. Šíma [-] ) , T. Diepold [-] (46. J. Křivohlavý [-] ) , D. Štiller [-] , A. Sekyra [-] (82. M. Šíma [-] ) , J. Hanych [-] , M. Krejčí [-] , M. Horvát [-] , J. Jelínek [-] , M. Zuda [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , L. Vait [-] , P. Suchý [-] - J. Sedlák [-] , M. Kočí [-] , M. Beneš [-] , J. Murčo [-] - J. Husák [-] , J. Fujera [-] (81. O. Hanzlík [-] ) - L. Přibyl [-] (57. V. Kapr [-] )

ŽK: 52. E. Pšenička , 53. M. Havel , 86. V. Bohuslav - 50. J. Husák , 51. J. Fujera , 55. M. Tóth . ČK: 72. J. Husák .
Hráči zápasu: M. Krejčí .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - JASANSKÝ Petr, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Tady dávám jasnou jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích