2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 13:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Luženský válec ochutnal i Pavlíkov


Branky


17

Velmi zajímavý duel nabídl další hrací víkend. Dosud neporažený a stoprocentní Pavlíkov zavítal na hřiště dosud neporažené a stoprocentní Lužné. Jak zápas dopadl? Sparta v utkání prohrávala, ale jak je jejím dobrým zvykem, do zápasu se vrátila a ve druhém poločase rozhodla o svém těsném a důležitém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání do kabiny

Začátek utkání nabídl vzájemné oťukávání obou celků, které v úvodních dvou kolech nenašly svého přemožitele a na svém kontě měly plný počet bodů. Bylo jasné, že po vzájemném zápase se tato rovnice nebude rovnat. Do vedení se dostali hned v 9. minutě hosté. Jiroušek našel ve vápně připraveného Kalaše a ten uklízel k tyči - 0:1. Od inkasované branky převzali domácí iniciativu a získávali postupně pevnější půdu pod kopačkami.

 

Sparta si vytvářela postupný tlak, ale Pavlíkov odolával. Domácí před zraky svých fans ale nic nevzdávali a do poslední chvíle první půle šli za vyrovnáním. A jak už to u Lužné v této sezóně bývá zvykem, dočkala se! Pokud tento celek prohrává, nic není ztraceno. V posledních momentech prvního dějství měli k dispozici domácí fotbalisté standardní situaci, na jejímž konci byla přesná hlavička Pokorného - 1:1.

Vítězná luženská síla

Tak povedený vstup jako do prvního poločasu hosté nepředvedli. I tak ale sympaticky hrající Pavlíkov držel velmi nadějný výsledek a z Lužné si chtěl odvézt alespoň bod. Domácí ale byli proti, i když to na skóre dlouho nebylo vidět. Čas plynul, míč byl spíše ve vzduchu než na zemi a stejně tak body, které se dívaly na oba dva celky prozatím stejným pohledem. Vše změnila poslední desetiminutovka, kde se lámal chléb.

 

Pavlíkovská defenziva neuhlídala rozběhnutého J. Špičku, který si to namířil do vápna a napálil tyč. Míč se ale odrazil přímo do míst, kde stál připravený Grill a v Lužné se začalo pomalu slavit - 2:1. Hosté bez velezkušeného L. Polcara v sestavě mohli srovnat z jediné příležitosti, kterou byl přímý kop Ikrényiho, ale tomu tentokrát standardka nesedla. Jelikož si další šanci pavlíkovský celek nevypracoval a Lužná v poklidu své vedení udržela až do závěrečného hvizdu, skóre se už nezměnilo a všechny body zůstaly doma.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, vedoucí týmu: První poločas jsme neměli úplně dobrý a zase jsme jako první inkasovali. Naštěstí jsme dali gól do šatny a ten nám pomohl i ke hře ve druhém poločase, ve kterém jsme byli lepší a zaslouženě jsme utkání otočili. Vyhráli jsme a se zápasem panuje maximální spokojenost.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Pro nás byla Lužná zatím jednoznačně nejtěžší soupeř. Od chvíle, co jsme šli do vedení, tak nás soupeř tlačil a my jsme si říkali o gól. Po celý zápas se spíše jen nakopávalo než aby se hrálo po zemi. Nám se podařilo pod tlakem přežít do poslední minuty poločasu, ale poslední standardku jsme už neustáli. Ve druhém poločase hra vypadala podobně, ale Lužná se tolik nedostávala do šancí. Deset minut před koncem jsme inkasovali podruhé a musíme přijmout první porážku.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - D. Vejvoda [-] , P. Mezei [-] , A. Chrástek [-] , J. Staněk [-] - L. Havlíček [-] , K. Gjorgjiev [-] , R. Grill [-] , J. Špička [-] - R. Pokorný [-] , J. Vejvoda [-] -

SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - O. Polcar [-] (46. L. Hekl [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , J. Jiroušek [-] , P. Ikrényi [-] , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] , P. Čech st. [-] , D. Řezáč [-] , J. Erben [-]

ŽK: 40. L. Havlíček , 49. R. Grill - 23. O. Polcar , 24. A. Bureš , 42. D. Řezáč , 55. M. Benada .
Hráči zápasu: A. Chrástek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BENEŠ Adam - KOZÁK Lubomír, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že zopakujeme výkony z posledních dvou zápasů a budem brát opět tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích