0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralupy doma odevzdaly všechny body libišskému béčku


Branky


0

Pro tříbodový lup si zajeli na stadion V Olších hráči Libiše B. Významnou měrou se o to postaral jejich útočník Hadrava, který vstřelil obě branky hostí v prvním poločase. Pojistku pak hosté přidali minutu před koncem zásluhou střídajícího Míška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu utkání brzdilo (jako i ve všech ostatních zápasech) snahu hráčů obrovské horko. Hůře se s tím vyrovnávali domácí, kteří nebyli příliš pohybliví a kupili mnoho nevynucených chyb. I přesto ale mohli jít do vedení hráči Kralup, jenže dorážku Vokouna neuvěřitelně chytil hostující gólman Kratochvíl. Poté si začali šance vytvářet hosté a jeden z povedených náběhů za obranu také využili - ve 30. minutě se prosadil Hadrava. I nadále byli libišští přesnější a měli územní převahu, kterou korunoval těsně před přestávkou opět Hadrava nádhernou ranou do šibenice ze 30 metrů. Po možná rozhodujícím okamžiku utkání se tak šlo do kabin za stavu 0:2.

 

Od úvodu druhého poločasu bylo na hře patrné, že domácí nemají na zvrat dostatek sil. Byli to totiž hosté, kdo držel míč a v klidu kombinoval. Domácí se tak dostávali k ohrožení branky Libiše jen velmi zřídka a s ubývajícím časem bylo o vítězi rozhodnuto. Libiš pak přidala dvě minuty před koncem ještě třetí branku, když se po chybě kralupské obrany prosadil Míšek, který se na hřiště dostal jen pár minut předem. V domácím táboře tak mají o čem přemýšlet, jelikož na úvod sezony prohráli na domácím hřišti 0:3.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Z webu FK Kralupy 1901: Hosté vyhráli zaslouženě a o osudu utkání rozhodla první branka, která v tropickém počasí znamenala nepřekonatelné. Za výkon se musíme omluvit všem domácím fanouškům, kteří zavítali v tropickém vedru na náš stadion. Nejlepší omluvou bude, když se odměníme zlepšeným výkonem a výhrou v druhém domácím kole kdy přivítáme mělnickou Pšovku.

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér Libiše B: I přes velké vedro jsme hráli velmi dobře. Opět s námi jeli 3 dorostenci - z toho 2 v základní sestavě - a nezklamali, hráli velmi dobře. Za vstup do sezóny výhrou patří klukům velký dík. Teď nás čekají Vojkovice a Pšovka - těžká utkání, ale budeme makat a opět chceme hrát v horní polovině tabulky.



Sestavy


FK Kralupy 1901
V. Šour [-] - R. Polák [-] , J. Tarbaj [-] , V. Růžička [-] (78. R. Kinter [-] ) , J. Matějček [-] , J. Polák [-] , P. Hrachovec [-] , M. Pexa [-] (86. T. Felix [-] ) , Z. Kremlík [-] , M. Beneš [-] (46. M. Topor [-] ) , L. Černý [-]

TJ Sokol Libiš B
V. Kratochvíl [-] - A. Mráz [-] , J. Franz [-] , J. Ryšlavý [-] , M. Novák [-] - M. Žák [-] (82. F. Míšek [-] ) , M. Šobr [-] , D. Fajt [-] , F. Mündl [-] (61. R. Pilař [-] ) - M. Ryšlavý [-] (34. J. Šerák [-] ) , L. Hadrava [-] (88. L. Matějka [-] )

ŽK: 25. M. Novák , 45. J. Šerák , 53. M. Žák .
Hráči zápasu: L. Hadrava .
Místo: V Olších. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOŠKO Jan - NĚMEČEK Libor, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.