4:3p.
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 10:45

1.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na úvod nové sezony se v Hoříně body dělily


Branky


2. R. Polanský , 24. R. Polanský (p.) , 36. R. Polanský - 37. J. Vondra (p.) , 50. D. Djurevski , 58. L. Tlustý
0

Jen málokdo by si po půlhodině hry vsadil na nerozhodný výsledek. V té chvíli totiž svítil na světelné tabuli stav 3:0 pro domácí. Hostující tým se však ve zbytku zápasu dokázal vzchopit a nakonec dotáhl utkání až k penaltovému rozstřelu. V tom však byli úspěšnější hráči Hořína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo naproti předpokladům ve velkém vedru svižně a hned ve 2. minutě šel domácí tým do vedení. Stalo se tak po perfektně provedeném rychlém brejku zakončeném Polanským. Poté se dostali k mírnému tlaku i hosté, ale nevytěžili z něj nic víc, než střelu Pixy mimo branku. A tak pro ně bylo po chvíli ještě hůř - to si Svojsík neporadil s rozehrávkou na hranici vlastního vápna, čehož využil domácí útočník. Toho hosté zastavili pouze za cenu faulu, a tak následoval pokutový kop, se kterým si opět Polanský s přehledem poradil. Dolany ale zbraně nesložily a opět se připomenuly dvěma šancemi, které však po standardních situacích nedokázali proměnit ani Vondra, ani Kopecký. Scénář se tak opět opakoval a Polanský trestal - i tentokrát to bylo po rychlém brejku hostující obranou, a tak už ve 36. minutě domácí střelec dovršil hattrick. Utkání se zdálo rozhodnuté, ale hned o minutu později pomohl hostům zpět do hry domácí brankář Landsman, kterému vypadl již chycený balon přímo pod nohy Semeráda, který byl následně v jasné gólové šanci faulován, a tak hosté ještě před poločasem zásluhou Vondry snížili na rozdíl dvou branek.

 

Do druhé půle udělali hosté změnu na hrotu útoku, když Kopeckého nahradil Djurevski, a to se jim vyplatilo hned po pár minutách. Djurevski totiž prokázal důraz v osobním souboji a vstřelil druhou branku Dolan. A když v 58. minutě Tlustý krásně trefil přímý kop z poměrně veliké dálky pod břevno, bylo najednou poměrně překvapivě srovnáno. Domácí byli vývojem zaskočeni a i když se snažili strhnout vedení zpět na svou stranu, brzdily je nepřesnosti v kombinaci i ubývající síly. Hostující obrana v čele se zraněným brankářem Handlem, který se v průběhu druhé půle několikrát nechal ošetřovat, si poradila se všemi nebezpečnými standardkami, a dotáhla utkání k remízovému konci.

 

V následných penaltách byli úspěšnější brankáři, a to konkrétně domácí Landsman, který dva kopy chytil a při tom rozhodujícím mu pomohla tyč po střele Halíka. Penaltový rozstřel tak skončil vítězstvím domácích 3:2 a s výsledkem tak mohou být spokojeny oba tábory.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - Vedoucí mužstva: Domácí předvedli kvalitu v zakončení, my jsme podle domácích fanoušků morálně vyhráli. Především zvítězili všichni, kteří vydrželi v tomto vedru hrát fotbal v takovém nasazení. Není možné kohokoliv kritizovat, všichni si hrábli na dno svých sil. A zejména všichni projevili velké srdce a přidali i fotbalovou kvalitu. Remízu považuji za spravedlivou a vzhledem k průběhu utkání ji i bereme.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - J. Rulec [-] , M. Holoubek [-] , R. Rulec [-] , F. Pastir [-] (59. J. Kettner [-] ) - Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , J. Kopáč [-] , J. Olšák [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-] (80. J. Liška [-] )

TJ Sokol Dolany
R. Handl [-] - M. Semerád [-] , J. Svojsík [-] , J. Pixa [-] - J. Vondra [-] , P. Špička [-] , L. Tlustý [-] , V. Morávek [-] (78. F. Lejsek [-] ) , O. Morávek [-] (60. D. Halík [-] ) , P. Halík [-] - J. Kopecký [-] (46. D. Djurevski [-] )

ŽK: 36. V. Žídek , 48. J. Kopáč - 23. P. Halík , 45. J. Vondra , 45. L. Tlustý , 82. D. Djurevski , 87. F. Lejsek .
Hráči zápasu: R. Polanský .
Místo: Hořín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVANCARA Miloslav - ŠULC Martin, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.