3:6
(2:2)
17. J. Zabilanský (vl.)
32. J. Žaba
59. J. Rolenc
75. M. Štolba (p.)
79. J. Rolenc
89. J. Tyle
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká je stoprocentní i po zápase ve Mšeně


Branky


6. O. Šledr (p.) , 28. J. Guttenberg ml. , 72. V. Valenta - 17. J. Zabilanský (vl.) , 32. J. Žaba , 59. J. Rolenc , 75. M. Štolba (p.) , 79. J. Rolenc , 89. J. Tyle
0

Všechny body dokázali přivézt fotbalisté Vysoké z horké půdy ve Mšeně. Postaral se o to zejména zlepšený výkon ve druhém poločase, který znamenal převážení nerozhodného výsledku na stranu hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání nastoupili lépe domácí, kteří povzbuzeni dvěma body získanými na půdě silných Tišic, šli do vedení hned v 5. minutě z penalty. Tu proměnil po faulu na Guttenberga mladšího Šledr. To hostujícím favoritem na chvíli otřáslo, hned vzápětí se ale dostal zpět do tempa a srovnal - to předvedl domácí stoper hrubici a Zabilanský si poté srazil míč do vlastní branky. Poté šance střídala šanci, ale do vedení šli podruhé domácí. Ve 28. minutě totiž Dvorný krásnou kolmicí vyslal Guttenberga ml. a ten se nemýlil. I podruhé ale přišlo vyrovnání po zaváhání domácích stoperů. Tentokrát chybu zužitkoval Žaba. 2:2. Do poločasu už další gól nepadl, přestože se oba týmy předháněly v ofenzivním snažení. Zato se ale na hřišti chvílemi pořádně přitvrdilo a emoce musela zchladit až poločasová přestávka.

 

Do druhého poločasu konečně vstoupila Vysoká pravou nohou a ujala se vedení. V 59. minutě to byl kanonýr Rolenc, kdo se prosadil přes nejistou domácí obranu. 2:3. Hráči Mšena však nesložili zbraně a 20 minut před koncem se jim zásluhou krásné rány Valenty z dálky podařilo vyrovnat. To ale bylo z jejich strany vše a závěr zápasu patřil hostům, které nejprve poslal opět do vedení Štolba proměněným pokutovým kopem. To domácí opět vyburcovalo k útoku, tentokrát ale už jejich šance končily na pozorném Hamáčkovi a naopak na druhé straně hřiště slavili pojišťovací góly Rolenc s Tylem. Vysoká tak v ofenzivní hitparádě přestřílela Mšeno v poměru 3:6.



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér Mšena: Minulý týden jsme zahráli skvěle v obraně, ale nedařila se nám kombinace dopředu. Dnes jsme dopředu hráli výborně, ale vzadu to byla veliká mizérie. Tolik hrubých chyb proti tak kvalitnímu soupeři znamená bohužel jediné - prohru. Musíme se z toho poučit a hodit tento zápas za hlavu.

FK Vysoká
Václav Řízek - trenér Vysoké: Připadal jsem si jako při nějakém přípravném zápase. Nechci snižovat kvality soupeře ve hře dopředu, ale tolik šancí jsme domácím určitě neměli umožnit. V utkání mohlo padnout snad dvacet branek. Velice jsme byli spokojeni s výkonem našeho golmana, Standy Hamáčka, který naše mužstvo několikrát podržel. Myslím si, že o našem vítězství rozhodla střelecká potence některých našich ofenzivních opor a kvalita našich střídajících hráčů. O žádném z nich nelze říct, že by naší hru oslabil. Z domácích hráčů pak nejvíce zaujal svým výkonem Petr Dvorný, jehož kolmé přihrávky okolo vápna a zejména do vápna byly velice nepříjemné. Jeho styl hry naši hráči dobře znají, a přesto jsme s tím měli velké problémy.



Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - J. Guttenberg st. [-] (85. O. Kolumpek [-] ) , V. Závěšický [-] , O. Šledr [-] , P. Dvorný [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , J. Zabilanský [-] (59. M. Demen [-] ) , D. Kolumpek [-] , J. Vaněk [-] (85. J. Martínek [-] )

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - M. Štolba [-] , R. Finkous [-] , M. Skopka [-] , V. Volf [-] - S. Vála [-] , M. Veselý [-] , J. Žaba [-] (64. A. Fidrant [-] ) - M. Kettner [-] (46. J. Trutnovský [-] ) , M. Pražák [-] (69. T. Vodička [-] ) , J. Rolenc [-] (82. J. Tyle [-] )

ŽK: 44. J. Guttenberg ml. - 36. M. Štolba , 36. S. Vála , 37. J. Žaba , 44. M. Skopka .
Hráči zápasu: S. Hamáček .
Místo: Mšeno. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šťastný Pavel - DVOŘÁK Martin, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.