Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy byly důstojným soupeřem


Branky


0

Souboj Davida s Goliášem proběhl při nedělním odpoledni ve Vysoké. Všestudy se ale se svou rolí popraly velmi dobře a i přes prohru daly zapomenout na debakl z minulého kola proti Tišicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní úvod Viktorie

Úvod zápasu patřil překvapivě hostům ze Všestud, kteří tak dali zapomenout na poslední 3 nepovedená utkání, ze kterých dokázali vytěžit pouze bod a vstřelit jediný gól. Hosté se v úvodu dostali ke dvěma brankovým příležitostem, ale proti byl nejprve domácí gólman Hamáček, který se předvedl fantastickým zákrokem. O chvíli později pak jeden z hráčů Všestud z dobré pozice nedokázal trefit branku. A tak se pomalu začala rozjíždět domácí Vysoká. Tahounem jejích akcí byl převážně mělnický Žaba a postupně se k němu začaly přidávat další ofenzivní "hvězdy" Kettner, Trutnovský či Rolenc. Právě průnik posledně jmenovaného z levé strany vedl k prvnímu gólu zápasu. Rolenc byl totiž před vápnem faulován a následný přímý kop Skopky se dostal na malém vápně až k Veselému, pro kterého nebyl problém zavěsit. 1:0. V další akci se objevil opět Rolenc, jeho průnik byl zastaven gólmanem hostí Lorencem a domácí se dožadovali penalty. Sudí Němeček byl ale neoblomný, a tak do poločasu už další branka nepadla.

 

Pojistka domácího vítězství

Ve druhém poločase hrál domácí tým s podporou větru v zádech a začal si vytvářet další šance: Dlouhý výkop od Hamáčka si našel Trutnovský, precizně zpracoval a v 48. minutě to bylo o dvě branky. 2:0. Hned z následné akce mohlo být ještě veseleji, ale již překonaného brankáře zastoupil na brankové čáře jeden z obránců Všestud. Ke slovu se tak dostali i hosté, kterým se v 55. minutě podařilo zužitkovat standardní situaci. Centrovaný míč propadl až na malé vápno, kde se ve skrumáži nejlépe zorientoval hostující útočník Baumruckr a snížil. 2:1. Od této chvíle se hra začala přelévat nahoru-dolů a bylo se na co dívat. Hosté toužili po vyrovnání a hráli výborně, na druhé straně domácí také nikam nezalezli a snažili se přidat pojišťovací gól. To se jim nakonec v 75. minutě povedlo zásluhou Žaby, kterého krásně vysunul Trutnovský a Žaba po kličce gólmanovi zasunul do prázdné brány. Konečný stav pohledného utkání tak byl 3:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér Vysoké: Pohledné utkání s dobrým soupeřem. Oba týmy se snažily hrát aktivně dopředu a z toho plynuly šance. Hned v úvodu jsme mohli dvakrát inkasovat, poté byla převaha na naší straně. Po snižující brance soupeře se hrála nejhezčí pasáž utkání. Snažili jsme se vstřelit další branku a zároveň jsme museli být hodně pozorní v obraně, neboť hosté hráli stále výborně, nic nevypouštěli a byli nebezpeční.

SK Viktoria Všestudy
Všestudy: Pro nás to bylo hodně smolné utkání. Proměnit všechny šance, tak jsme si mohli odvézt taky nějaké body domů. Musím říct, že od začátku hrál jiný tým ,než ten proti Tišicím. Na tvrdém terénu se nám dařila kombinační hra a scházelo jen to proměňování šancí. Myslím, že jsme nebyli horším týmem, bohužel naše koncovka dělá to, proč jsme až na 10. místě. Jinak pěkné férové utkání z obou stran.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - R. Finkous [-] (80. A. Kasal [-] ) , V. Volf [-] , M. Skopka [-] , T. Vodička [-] - M. Kettner [-] (79. A. Fidrant [-] ) , J. Žaba [-] (82. J. Douděra [-] ) , M. Veselý [-] , S. Vála [-] - J. Trutnovský [-] , J. Rolenc [-]

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - R. Samek [-] , P. Koudelka [-] - M. Švancara [-] , A. Loškoski [-] , F. Janíček [-] , M. Růně [-] - J. Baumruckr [-] (80. J. Seidel [-] ) , A. Pokorný [-] (76. K. Závacký [-] ) - M. Hakl [-] , M. Bulva [-]

ŽK: 62. M. Skopka - 18. M. Švancara , 62. P. Koudelka .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - KUDRNA Pavel, SLAVKOVSKÝ Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.