1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralupy obraly favorita o 2 body


Branky


0

Nečekaný výsledek se zrodil v Kralupech, kam zavítali hráči Velkého Borku. Bodový rozdíl mezi oběma celky byl značný a činil 16 bodů. Domácí tým se však dokázal vzepřít a zvítězit po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup Velkého Borku

Jak už bylo napsáno v úvodu, favoritem byli rozhodně hosté, kteří chtěli získat další 3 body a využít tak vzájemného zápasu mezi svými rivali na čele tabulky - Tišicemi a Vysokou. Výkony Kralup ale jdou v posledních zápasech nahoru, a přestože minulý zápas v Dolních Beřkovicích po těsné prohře body nepřinesl, nebylo proč zoufat. Hosté přijeli k utkání bez tradičních ofenzivních opor Doležala a Lamače, naopak v sestavě se objevil Ubry a na lavičce také zkušený útočník Zbyněk Štrupl. Samotné utkání ale začalo velikou šancí hostů, kteří se k ohrožení domácí branky dostali už po několika vteřinách hry. Gól z toho ale nebyl a v dalších okamžicích už si domácí obrana věděla rady. V prvním poločase tak gól nepadl a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Převaha hostí

V závěru první půle postihlo tým hostí nepříjemné zranění. Se svalovým zraněním (pravé stehno) musel ze zápasu odstoupit Lukáš Krajník, kterého musel v sestavě nahradit mladý Nesládek. To domácí nastoupili beze změn v sestavě a hra pokračovala ve stejném duchu. Územní převahu měl Velký Borek, ale jeho útočné akce končily buď na pozorné obraně Kralup, nebo na vynikajícím brankáři Šourovi, který v posledních zápasech chytá ve veliké formě. I v tomto zápase dokázal zneškodnit 5 velkých šancí hostí. Kralupy se snažily hrozit z brejkových situací, ale jejich kvalita ve finální fázi také na vstřelení branky nestačila. Zvláště když v 67. minutě přišla výrazná komplikace v podobě vyloučení domácího útočníka Václava Růžičky, který vyfasoval za nešetrné dojetí protihráče od sudího Hampla rovnou červenou kartu. Rozhodnutí tak přinesla až šestá série pokutových kopů, ve které brankář Šour dokázal vystihnout směr střely a vytěsnit ji mimo branku. Kralupy si tak připisují veledůležité 2 body.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý - předseda Kralup: Po většinu zápasu jsme bránili a Velký Borek obléhal naší branku. Několikrát nás opět podržel brankář Šour skvělými zákroky. I my jsme si vytvořili pár šancí, ale chyběla trocha štěstí a klid v zakončení. V penaltách nás opět podržel brankář Šoul, a tak slavíme zisk dvou bodů.




Sestavy


FK Kralupy 1901
V. Šour [-] - L. Černý [-] , P. Vokoun [-] , M. Řenč [-] , A. Vokoun [-] - R. Polák [-] (70. R. Kinter [-] ) , J. Matějček [-] , J. Zavadil [-] , J. Šíma [-] - M. Pešek [-] (46. M. Topor [-] ) , V. Růžička [-] -

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , L. Krajník [-] (44. P. Nesládek [-] ) , D. Ubry [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , R. Kubina [-] , J. Ryba [-] , P. Jeřábek [-] , T. Pavlík [-] , M. Kubišta [-]

ŽK: 34. J. Zavadil , 50. L. Černý , 55. M. Topor , 67. J. Matějček - 50. J. Kováč . ČK: 67. V. Růžička .
Hráči zápasu: V. Šour .
Místo: V Olších. Počet diváků: 61. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - MOŠKO Jan, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.