Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 13:30

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí triumf! Kouřim - Liblice 5:3


Branky


16. T. Svoboda , 29. M. Hovorka , 38. P. Královský (p.) , 67. T. Svoboda , 87. T. Dufek - 50. J. Sykora , 57. J. Nouzák , 78. J. Nouzák
12
Město, pyšnící se proslulým skanzenem, přivítalo na domácí půdě Liblice. Tým, který sestoupil z krajské soutěže se ukázal býti nevyzpytatelný, což potvrdilo i dnešní klání. Jak se zápas vyvíjel?
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantazie

Domácí vlétli do utkání jako uragán. Hned v 16. minutě se trefil po standardce Svoboda. 1:0 Domácí stoper byl klíčovou složkou kouřimského úspěchu, ale postupně... Další dávku euforie podal domácím fanouškům Hovorka, když v 29. minutě zvýšil na 2:0 Kouřimští byli zkrátka na vlně. Dařilo se střílet branky a vytvářet šance. Gólově bohatý první poločas zakončil Pavel Královský. Proměněnou penaltou zvýšil již na rozdíl třech branek. Do poločasu se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí hráče.

Csaplárovka? Skoro...

Hosté se nevzdali. Kouřim se na začátku druhé půle nenacházela zrovna v nejlepším rozpoložení, čehož chtěli hosté využít. Brzy se jim podařil vstřelit kontaktní gól, což byla voda na liblický mlýn. V 50. minutě snížil na 1:3 Sýkora. Tentýž hráč byl, bohužel pro hosty, vyloučen o 2 minuty později. Druhá žlutá karta od rozhodčího Klímy znamenala konec v zápase. Tvrdý direkt hosty nesložil. Brzy pochopili, že jejich síla tkví v útočných standardních situacích, jelikož, jak sám řekl domácí kapitán Martin Snížek, váhově a výškově měli jasnou převahu. V 57. minutě to rázem bylo jen o gól. Trefil se Novák. 3:2 O 10 minut později se zavěsil do vzduchu domácí Svoboda a trknul míč přesně za Bartyzala v hostující svatyni. 4:2 Divácky atraktivní zápas však zdaleka nekončil. Hosté ani v 10 neztráceli. V 78. minutě se podruhé v utkání trefil Novák. 4:3 Nervozitu z domácích kopaček definitivně sejmul dvorní kanonýr Tomáš Dufek, když tři minuty před koncem trefil na 5:3. Více se již nestalo a zápas tak skončil výhrou domácí skvadry 5:3 Nutno však pochválit oba týmy za skvělý výkon a nasazení, tenhle zápas musel každého diváka bavit.


Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Kapitán Martin Snížek: Pro nás to byl typický podzimní zápas, kdy jsme odehráli velmi slušnou první půli se spoustou šancí a ve druhé jsme vyklidili hřiště a dělali jednu zbytečnou chybu za druhou. Luxusní vedení 3:0 po poločase jsme si nechali skoro vzít a hosté, byť hráli v deseti, pořád hrozili, především z útočných standardek, kdy měli výraznou výškovou a váhovou převahu. Paradoxně jsme to ale byli my, kdo díky standardkám a hlavě Tomáš Svobody zápas zvládnul. Naštěstí jsme dokázali v průběhu zápasu vždy o dva góly odskočit a důležité tři body zůstaly nakonec doma. Podzim tak končíme na slušných 20 bodech, jaro bude díky vyrovnanosti tabulky velmi zajímavé. Moc děkujeme našim fanouškům, chodí jich stále velký počet a věříme, že i na jaře si najdou cestu na domácí i venkovní zápasy.




Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Královský [-] , T. Dufek [-] (89. T. Hervert [-] ) , M. Hovorka [-] (46. L. Kocián [-] ) , P. Jirků [-] , M. Snížek [-] (89. M. Ježík [-] ) , J. Keltner [-] (68. V. Keltner [-] ) , T. Svoboda [-] , M. Navrátil [-] , M. Tománek [-] , R. Světnička [-]

TJ Liblice
J. Bartyzal [-] - J. Sykora [-] , J. Hejda [-] , J. Nouzák [-] , M. Fott [-] , P. Pačes [-] (41. L. Plachý [-] ) , J. Hrstka [-] , D. Černý [-] , F. Bahr [-] , T. Pop [-] , M. Strnad [-]

ŽK: 13. J. Keltner - 37. P. Pačes , 44. J. Sykora , 63. F. Bahr . ČK: 52. J. Sykora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klíma Miroslav - KOSMATA Daniel (N), BUBNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 07:30

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů