Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přetahovaná o výsledek našla rozuzlení až v penaltovém rozstřelu! Liblice poráží Tuchoraz 4:3 na pokutové kopy


Branky


9

Ještě nedávno krajské Liblice přivítali doma Tuchoraz. Ve vesnici, která leží nedaleko od Českého Brodu, se ještě minulou sezonu hrála III. třída, tudíž favorit byl jasný. Vývoj byl však v rozporu s očekáváním, jak už to tak bývá. V zajímavém utkání nakonec pomyslné misky vah převážili na svoji stranu domácí, nutno podotknout, že až v penaltové loterii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby je vyhecované

Každé derby je vyhecované a ani tentokráte tomu nebylo jinak. Divácky atraktivní zápas začal ve velkém tempu. Ani jeden hráč si nedovolil vypustit, byť jen třeba metr. Hrálo se naplno až do konce. Přičteme-li fakt, že domácím chytal hráč z pole, zjistíme, že máme všechny potřebné ingredience pro přípravu interesantního klání. 

Skóŕe otevřel hostující Pokorný ve 30. minutě. O tři minuty později srovnal Hrstka a do kabin se šlo smírně. 

 

Drama v závěru

Druhý poločas začal ve stejném tempu jako ten první. Šance na obou stranách. Gól zkrátka visel ve vzduchu.

Domácí se ujali vedení brankou Plachého, avšak o 5 minut později, v 58. minutě, srovnal hostující Šafář. Domací, kterým chybělo kvůli zranění několik hráčů, však nechtěli podlehnout nepřízni osudu tak lehko. 

V 66. minutě trefil svým druhým gólém vedení 3:1 domácí Hrstka. Hosté dlouho hledali odpověď. Až šest minut před koncem základní hrací doby srovnal na 3:3 Votoček a šlo se do penalt.

Penaltová loterie

V penaltách byli šťastnější domácí. Čtyři proměnéně kopy z pokutové značky znamenaly pro Liblice cennou výhru v derby.



Ohlasy k zápasu


TJ Liblice
Trenér Tomáš Liga: Dostat hned v prvním kole doma derby je asi noční můra každého trenéra. Ke vší smůle mám několik zraněních hráčů ze základní sestavy. Nejcitelnější to bylo na postu brankáře, kde nám chytal v zápase hráč. Ale i přes všechny nepříznivé podmínky měl zápas od začátku až do konce vysoké nasazení od nás i od soupeře. Každé derby je vyhrocené, i v tomhle zápase to nebylo jinak. S výkonem jsem spokojený, jen mě mrzí neproměněné šance. Tým je nový a bude chvilku trvat odstranit nedostatky. Výsledek 3:3 doma v derby je slušný. Pro diváka to musel být velmi pěkný zápas.

FC Tuchoraz
David Šimůnek: Již od začátku zápasu bylo zřejmé, že se jedná o derby, ve kterém si ani jeden tým nedaruje metr hřiště bez boje. Ačkoliv jsme se v zápase dostali do vedení, tak po individuálních chybách jsme soupeři darovali velmi laciné góly. Naštěstí se nám vždy podařilo zvednout hlavu a výsledek dorovnat. Na výsledku se velmi kladně podílel Jan Matoušek, který zlikvidoval velmi slibné šance Liblických hráčů. Do dalších zápasů je potřeba zlepšit přechod z obranné fáze do útočné, zlepšit hru na balonu a komunikaci během hry. Srovnat si myšlenky v hlavně a makat. Nyní nám nezbývá nic jiného, než se poučit z našich chyb a zabrat v dalších týdnech. Výsledek 3:3 (prohra po penaltách) z horké půdy je pro nás dobrým startem do nové sezóny.



Sestavy


TJ Liblice
J. Bubník [-] - J. Nouzák [-] (87. J. Vondrášek [-] ) , J. Hrstka [-] , P. Pačes [-] , J. Kafka [-] , R. Lanc [-] (67. C. Šebek [-] ) , L. Plachý [-] , D. Černý [-] , M. Strnad [-] , T. Pop [-] , M. Řípa [-] (70. M. Fott [-] )

FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - J. Pokorný [-] , J. Moravec [-] (56. P. Doležel [-] ) , M. Vostrovský [-] , J. Votoček [-] , A. Kliment [-] , M. Kadeřábek [-] , L. Kadeřábek [-] , F. Trnka [-] (79. T. Marc [-] ) , P. Šafář [-] , D. Borovička [-]

ŽK: 20. D. Černý , 45. P. Pačes , 75. J. Hrstka , 80. M. Fott - 3. F. Trnka , 80. L. Kadeřábek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - NOUZÁK Tomáš (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích