2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká po sérii neúspěchů zabrala


Branky


0

Konečně si mohou oddechnout fotbalisté Vysoké, kteří překonali nepříjemnou sérii špatných výkonů i výsledků. Tentokrát na domácím hřišti zvítězili a dokonce ani jednou neinkasovali!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výrazná převaha Vysoké

Na hráčích Vysoké posílených o mělnické Kasala s Čermákem bylo od prvních minut vidět, že chtějí nechat zapomenout na minulá nepovedená vystoupení v Tišicích a doma s Libiší B a konečně předvést kvalitní fotbal. Na trávníku se také odehrával zajímavý souboj generací, když se proti sobě postavili René Finkous (46) na straně domácích se svým synem Alešem (23) v barvách Hořína. Na hřišti ale bylo od úvodního hvizdu sudího Šťastného pouze jedno mužstvo - a to domácí Vysoká. Domácí hráči ovládli střed pole a hrozili zejména ze své levé strany. Vytvářeli si spousty šancí, ale dlouho jim nebylo přáno - důkazem byla dvě nastřelená břevna a neproměněná penalta, kterou kryl brankář Landsman. Když už to vypadalo, že míč musí v síti skončit, nastřelili domácí vlastního spoluhráče na brankové čáře. Vysvobození přišlo až ve 39. minutě z akce, která ani šancí nebyla. Veselý se ale z 25 metrů trefil nádherně a domácí šli do kabin s náskokem 1:0.

 

Vysoká si vítězství hlídá

Brzy po přestávce bylo vedení domácího týmu už dvoubrankové a úspěšným střelcem byl v 57. minutě i podruhé v zápase domácí kapitán Veselý. Od té doby domácí tým trochu ubral na tempu hry a dopředu se začali dostávat i hosté, jejichž akce domácí obrana hasila jen za cenu faulů. Následné standardní situace z výhodných pozic ale zůstaly nevyužity, a tak už další branka v zápase nepadla. Vysoká tak zastavila sérii neúspěchů a drží se na 4. místě tabulky, které bude chtít potvrdit za týden na hřišti Dolních Beřkovic. Hořín se trochu propadl na 10. místo a musí se ohlížet spíše pod sebe, než nahoru. Zvláště když v příštím kole hostí rozjetý B-tým Libiše!



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér Vysoké: Po dvou vyloženě nepovedených utkáních jsme konečně zvítězili. Nyní se musíme připravit na utkání v Dolních Beřkovicích.

AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér Hořína: Kdybychom po první půli prohrávali o pět branek nikdo by se nemohl divit. Soupeř byl lepší a naše mužstvo působilo hodně zakřiknutě, což ukázalo hlavně v první půli. Máme co zlepšovat a taky se nad sebou i trochu zamyslet.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - A. Kasal [-] , M. Štolba [-] , R. Finkous [-] (88. J. Douděra [-] ) , S. Vála [-] - M. Veselý [-] , J. Rolenc [-] (86. M. Indra [-] ) , M. Kettner [-] (79. T. Vodička [-] ) , J. Čermák [-] , J. Vilda [-] (79. A. Fidrant [-] ) - J. Trutnovský [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - J. Rulec [-] (65. J. Kettner [-] ) , R. Rulec [-] , F. Pastir [-] - M. Holoubek [-] , A. Finkous [-] , Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-]

ŽK: 56. J. Rolenc , 83. J. Trutnovský - 20. F. Pastir , 30. P. Landsman , 89. M. Holoubek .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Šťastný Pavel - DOHNAL Lukáš, PRINC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.