2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:30

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká překvapivě padla v Dolních Beřkovicích


Branky


0

K velkému obratu se vzepjali ve druhém poločase zápasu hráči Dolních Beřkovic, kteří dokázali smazat jednogólovou ztrátu z první půle a dokonce přidat vítězný gól!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větší šance si vytvořili domácí

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým po pěti minutách utekl obraně Vysoké Jakub Kaňka, který tentokrát dostal důvěru na hrotu útoku. Doplnil ho ještě Hájek, a tak na Hamáčka postupovala osamocená dvojice domácích hráčů. Hájek ovšem skákavou přihrávku nasměroval pouze do tyče, a tak se skóre neměnilo. Stejný hráč si mohl napravit reputaci o pár minut později, ovšem v dalším úniku ztroskotal na brankáři Hamáčkovi. Zadařilo se tak na druhé straně a postaral se o to dvoubrankový střelec z minulého kola Veselý. Ten si potáhl míč od levé lajny a na rohu vápna přízemní střelou na přední tyč překvapil Štěpánka. 0:1. Domácí ale i nadále působili velmi dobře a připravili si další šanci. Dvořák postupoval z pravé strany na branku, nahrával alee ještě na druhou stranu Kaňkovi, jehož střela byla zblokována. V závěru poločasu se urodila ještě jedna zajímavá situace na každé straně, ale Kadlec se svým stříleným centrem neuspěl a na druhé straně své zaváhání při gólu odčinil Štěpánek.

 

Obrat ve skóre

V dresu Vysoké musel už ve 20. minutě odstoupit ze hry zkušený Trutnovský a o přestávce udělal trenér Řízek další dvě změny, když se na hřiště dostali mělničtí hráči Kasal a Žaba. Tyto změny ale neznamenaly změnu v obrazu hry a Dolní Beřkovice i nadále zlobily. Ve 49. minutě přišlo vyrovnání, když Kadlec krásným pasem vysunul Brůžu, který trochu z úhlu nezaváhal. 1:1. Otočit mohli domácí po pěkné individuální akci Kadlece, který posunul na Kaňku. Jeho centr našel před bránou Dvořáka, ovšem nepřesně trefený míč skončil s pomocí teče obránce mimo branku. Rozhodnutí přišlo v 65. minutě, ve které se Jakub Kaňka na pravé straně dostal před obránce a přesnou střelou na zadní tyč skóroval. 1:2. V posledních závěrečných minutách už se domácí soustředili více na obranu a zřejmě jim i docházely síly, a tak se Vysoká dostala do tlaku. Z mnoha centrovaných balonů především od Žaby byla jedna veliká šance, kterou vyrazil Štěpánek a hostující útočník při dorážce přestřelil branku. To bylo ze zápasu vše a Dolní Beřkovice si připisují překvapivou výhru. Naopak Vysoké, zdá se, dochází dech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - hráč: Jsem rád, že se naplnila má slova z minulého týdne, že pokud se dobře sejdeme, tak se může zrodit velké překvapení - přesně to se stalo. Myslím si, že si někdo mohl myslet, že říkám nesmysly, ale já věděl moc dobře, co říkám. Do sestavy se vrátil Brůža, Mucek a Jakub Kaňka. Sice chyběl Patera a Fibich, ale tito hráči by v základní sestavě nebyli. Ještě chyběl Jarda Abrahám, ten by hrál, ale jedna absence se dá zvládnout v pohodě. V zápase jsme favorita z Vysoké přehráli zejména ve středu hřiště, měli jsme tři vyložené šance v první půli a nějaké další možnosti, které jsme neproměnili. To nás mrzelo, stejně tak lacinější obdržená branka, ovšem výkon byl dobrý a pokračovalo se v tom i v druhé půli. Dokonce se to ještě vystupňovalo prvních 25 minut v druhé půli, to jsme ten zápas otočili a byly tam i další možnosti ke vstřelení branky. Je to tedy zasloužená výhra, tým zaslouží pochvalu a na tomto výkonu je možné stavět ve zbývajících 4 utkáních, kde bychom chtěli získat co nejvíce bodů. Do Hořína chystáme dokonce i žolíka Jandu, je to ovšem podmíněno tím, aby v Lovosicích nasedl na správný vlak, což může být problematické. Každopádně se na ten zápas těšíme!

FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Zasloužené vítězství domácích. Hráli srdcem a výhru si zasloužili. Omlouváme se našim fanouškům, kteří toto utkání navštívili. Věřím, že se z prohry oklepeme a příští víkend předvedeme s Borkem lepší výkon.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - R. Kaňka [-] , D. Vermach [-] , J. Chabada [-] , A. Mucek [-] - J. Kadlec [-] , M. Dvořák [-] , J. Hájek [-] , J. Kaňka [-] (85. J. Vašíček [-] ) , O. Brůža [-] - J. Trubička [-] -

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - M. Indra [-] (46. A. Kasal [-] ) , R. Finkous [-] , S. Vála [-] , M. Štolba [-] - M. Kettner [-] , T. Vodička [-] (46. J. Žaba [-] ) , J. Vilda [-] (85. M. Skopka [-] ) , M. Veselý [-] , J. Rolenc [-] - J. Trutnovský [-] (20. J. Douděra [-] ) -

ŽK: 43. D. Vermach , 87. J. Kadlec - 56. M. Štolba .
Místo: Dolní Beřkovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: DRIML Petr - BLAHOUT Jiří, FUCHS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.