1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka útočí na čelo tabulky


Branky


31. J. Mašek - 18. F. Hakl , 21. P. Šuba , 37. M. Hyka
0

Derby mezi Vehlovicemi a Pšovkou zvládli lépe favorité z Mělníka. Svého soupeře zejména díky prvnímu poločasu porazili a i nadále se drží na samotném čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Pšovky vyjádřená třemi brankami

Zápas začal pěkně zostra a po oťukávací desetiminutovce, ve které se nenaskytly větší šance, se převaha začala dostávat na kopačky hostujících hráčů. Ti totiž dokázali zklidnit svou rozehrávku, dát míč na zem a hledat okénka v domácí obraně. Nejprve se z pravé strany dostal do zakončení Drápal, ale jeho střela pouze orazítkovala tyč. V 18. minutě se ale už Pšovka radovala - Šťástka šikovně prodloužil Vlasákovu přihrávku na nabíhajícího Hyku, který přesnou přihrávkou našel ve vápně Hakla. Hostující útočník si míč zpracoval okolo obránce a zblízka nedal brankáři šanci. 0:1. Hned o pár minut později bylo hostům ještě veseleji po obrovské chybě Feigla, který ztratil míč a na brankáře se řítila hned dvojice hostujících hráčů. Hakl předložil před prázdnou bránu Šubovi a ten se nemýlil. 0:2. Ke slovu se pak ale dostal i domácí tým - rozehrávka se nepovedla Vlasákovi, který byl odzbrojen dobře napadajícím Bendou. V následném útoku pak prokázal důraz domácí kapitán Mašek, který přetlačil dva hráče a přesně vystřelil zpoza vápna. Míč se odrazil od pravé tyče do branky a bylo sníženo. 1:2. Hosté ale opět kontrovali a předvedli zřejmě nejhezčí akci zápasu - Hakl odcentroval z pravé strany a do jeho centru krásnou rybičkou vletěl Hyka a gólem jako z Premier League upravil na 1:3. V poslední minutě poločasu došlo ještě k nepříjemnému zranění Šuby, který byl po střetu s brankářem Markem převezen do nemocnice s podezřením na otřes mozku.

Vyrovnaný zbytek zápasu

Do druhé půle nastoupil místo zraněného Šuby do utkání Růžička, který kvůli pracovním povinnostem dorazil až v průběhu zápasu. Domácí nebyli se svou hrou spokojeni a udělali hned dvojitou změnu v sestavě. A byli to Vehlovičtí, kterým lépe vyšel úvod druhé půle - ve hře hostů se začalo objevovat více nepřesností v rozehrávce a územní převaha byla na straně domácích. Finální fáze se ale nedařila, a tak zůstala kvalita druhé půle hluboko za fotbalem předváděným v prvním dějství. Za zmínku tak stojí bohužel hlavně další zranění, které si nezaviněně přivodil domácí Jiří Procházka (pro které to byl spolu s Bendou speciální zápas, protože ještě nedávno kopali za Pšovku) a odnesly to zřejmě vazy v pravém koleni. Do zápasu se dostaly i kompletní lavičky obou celků a i přes snahu Růžičky o průniky už další gól nepadl. Pšovka tak zvítězila 1:3.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: V první půli se na hru celkem dalo dívat a předvedli jsme i několik opravdu pěkných akcí. Soupeř měl problémy v obraně, ale to my místy taky. Začátek druhé půle se nám nepovedl a šel jsem radši střídat... Potom si to už kluci pohlídali a dvougólový rozdíl myslím odpovídá dění na hřišti. Mrzí nás zranění na obou stranách, snad se kluci dají brzy dohromady!



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - J. Najman [-] , J. Novák [-] , L. Feigl [-] (46. L. Líman [-] ) , P. Vihan [-] - I. Přáda [-] , V. Přáda [-] (46. V. Štauber [-] ) , J. Procházka [-] (58. J. Brejša [-] ) , J. Mašek [-] - D. Chorvát [-] - K. Benda [-] (77. J. Vališ [-] )

FK Pšovka Mělník B
J. Staněk [-] - M. Hyka [-] , P. Šuba [-] (46. J. Růžička [-] ) , F. Hakl [-] (75. J. Sankot [-] ) , P. Šťástka [-] , D. Bárta [-] , F. Drápal [-] , K. Vlasák [-] (61. J. Netolický [-] ) , R. Dvorný [-] , R. Martinec [-] , D. Šesták [-] (70. J. Voleman [-] )

ŽK: 44. P. Marek , 89. J. Brejša .
Hráči zápasu: M. Hyka .
Místo: Vehlovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - FUCHS Michal, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.