1:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice opět potvrdily své postavení


Branky


66. D. Chorvát - 38. M. Novák (p.) , 51. T. Prejzek , 60. T. Prejzek , 62. L. Kasal , 73. J. Dokoupil
0

První gól sice hosté vstřelili až v závěru prvního poločasu z penalty, ve druhé půli už se ale rozjeli a nakonec nasázeli domácím Vehlovicím 5 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jediný gól

S velmi zkušenou obranou vyztuženou Štauberem a Vihanem a oproti minulému zápasu také s možností střídání nastoupili fotbalisté Vehlovic. Snažili se tak o velké překvapení proti lídrovi soutěže, který ale přijel oslaben o trenéra Radka Zámečníka, který se zápasu z rodinných důvodů nemohl zúčastnit. Na lavičce ho tak nahradil Jiří Svoboda. Jako první ohrozili branku soupeře dle očekávání hosté, ale dělovku Nováka dokázal domácí gólman Marek vyškrábnout i s pomocí břevna na roh. O dvě minuty později zvonilo břevno znovu po technické střele Prejzka. Domácí zaparkovali před brankou autobus a Tišice se přes zhuštěnou obranu nemohly prokousat. Z dálky se o to několika nepřesnými pokusy pokusil Tomáš Prejzek. Ve 37. minutě po sérii nepřesností se balónu ujal Jaroslav Toman a jeho dravý průnik zastavila domácí obrana faulem ve vápně. Exekuce pokutového kopu se ujal Novák a i když si na jeho střelu gólman sáhl, míči v cestě do sítě zabránit nedokázal. Více toho chudý první poločas nenabídl.

 

Smešť po změně stran

Začátek druhé půle zastihl domácí obranu v nedbalkách a na brankáře se valil jeden útok za druhým. Ten vytáhl několik skvělých zákroků a odolával až do 51. minuty, kdy Brodský vysunul středem Tomáše Prejzka, ten oklamal dvojici stoperů a tentokrát neměl gólman šanci. 0:2. Stejný hráč si v 60. minutě po narážečce s Tomanem připsal druhý zářez v tomto utkání. 0:3. Aby toho nebylo na domácí obranu málo, po přihrávce Nováka se utaženou levou prosadil svojí premiérovou brankou v zelenobílém dresu Kasal. 0:4. Aktivita hostí skončila neproměněnou šancí Prejzka, kterému zabránil ve skórování skvělým zákrokem Marek. Od této chvíle Tišice polevily a domácím se v 66. minutě podařilo korigovat výsledek - zaváhání Hádka potrestal jednoduchou brankou Chorvát. Naději Vehlovic na zdramatizování zápasu ale utnula v 73. minutě branka Dokoupila po skrumáži. Tišice tak splnily roli favorita a vyhrály 1:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tišice
Jiří Svoboda - trenér: Po celý zápas jsme byli lepší, domácí jsme k ničemu nepustili. V první půli jsme se ještě nedokázali proti zhuštěné obraně prosadit. Zápas tak rozhodl náš aktivní vstup do druhé půle. Jediná komplikace vznikla po naší chybě v rozehrávce. S výkonem jsem spokojen.



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - J. Najman [-] , V. Štauber [-] , L. Feigl [-] , P. Vihan [-] - J. Mašek [-] , L. Líman [-] (56. J. Brejša [-] ) , I. Přáda [-] , V. Přáda [-] - D. Chorvát [-] , J. Vališ [-]

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - M. Brodský [-] (59. P. Štěpán [-] ) , P. Driml [-] , M. Vítovec [-] , T. Brzoň [-] - Š. Karlík [-] (79. J. Štráchal [-] ) , M. Novák [-] , J. Dokoupil [-] - J. Toman [-] (63. P. Lauda [-] ) , T. Prejzek [-] - L. Kasal [-]

Místo: Vehlovice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - PREISLER Martin (N), DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.