Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kytín vedení neudržel, Obořiště vyválčilo bod


Branky


1

(zpětně nahraný report z podzimního střetnuí) Obořiště takřka v plné síle přijelo na třetí zápas sezóny do Kytína usilovat o třetí vítězství v řadě a udržet si svoji neporazitelnost. Nekvalitní terén s poměrně vysokou trávou, kde by i houbaři nasbírali plný košík špiček, k tomu místy hluboké díry - to vše nenahrávalo kombinačnímu fotbalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A tak i zápas začal, Obořišťáci nepřesně kombinovali a domácí nakopávali dlouhé balóny snažíce se využít svoji výškovou převahu. To se také povedlo ve 24. minutě a bylo to 1:0 pro domácí.

 

Obořišti se po chvíli přeci jen povedla pěkná akce, po které rozvlnil síť Dominik Slíva, gól ale bohužel neplatil pro ofsajd, o kterém se vedly ještě dlouhé spory.

 

 Aktivita hostů, kterou začali druhou půli, přinesla ovace v 50.minutě, kdy si na přihrávku Venci Vobra výborně seběhl Jan Pavlík a srovnal skóre - 1:1. Bohužel pro hosty jen na chvilku - centrovaný balón - hlavička - gól. O minutu později už zase vedl Kytín - 51.minuta - 2:1.

 

A pro hosty bylo ještě hůř, domácí po zemi takřka neškodní o to však silnější ve vzduchu zopakovali předchozí scénáře i potřetí - třetí hlava - třetí gól. 68.minuta - 3:1.

 

Obořiště přidalo ještě víc, domácí nestíhali mladé kluky z řad hostů, z čehož plynulo i velké množství faulů.   

 

I hosté však na úkor útoku hasili okénka v obraně a to i za cenu žlutých karet. Konkrétně Lukáš Korynta, Miloslav Vítek a ukázkové držení předvedl Jan Pavlík. Jedna žlutá karta putovala i na střídačku pro Romana Kožíška za jiný názor, než měl rozhodčí.

 

   Domácí se zatáhli a Obořiště hledalo skulinky v soupeřově obraně. A když to nešlo zrovna po zemi, přišel úder ze vzduchu. Milimetrový centr Dominika Slívy na hlavu Venci Vobra znamenal krásný gól! 78.minuta - 3:2.

 

   I nadále Obořišťáci obléhali bránu Kytína až Matěj Kobík chytře prostrčil míč mezi obránci přímo do běhu Lukášovi Novotnému, který vyrovnal utkání! 86.minuta - 3:3!

 

   Kytín se s remízou smířit nechtěl a tak se mu povedlo vytvořit ještě jeden zmatek v pokutovém území, ale gól z toho už nepadl.

 

ZASLAL: L. Novotný (Obořiště)



Sestavy


SK Sokol Kytín
V. Palma [-] - J. Malý [-] , R. Hůla [-] , R. Čížek [-] , M. Kocanda [-] - V. Rákosník [-] , R. Uhrin [-] , P. Štěpánek [-] , J. Lojek [-] - R. Holý [-] , K. Konečný [-]

FK Obořiště 1920
J. Švehla [-] - M. Šinágl [-] , L. Korynta [-] , L. Konvička [-] , M. Kobík [-] - T. Kučina [-] , J. Pavlík [-] , L. Salinger [-] - T. Bigoni [-] , V. Vobr [-] - L. Novotný [-]

ŽK: 27. M. Hofman - 53. M. Vítek , 79. J. Pavlík , 88. L. Korynta .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: DOUBEK Petr - HAUSER Karel, JÁNSKÝ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 SK Třebsko B 10 42:16 28
2 Sparta Věšín 10 58:14 25
3 Litavan Bohutín B 10 33:21 21
4 SK Obory 10 27:18 18
5 Slavoj Obecnice 10 36:24 15
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Šturc 19
2 Jonáš Matějka 10
3 Nelus Ciuca 9
4 Václav Vobr 9
5 Tomáš Viktora 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 34 68,0% 1
2 Radek Hruška 26 52,0% 0
3 jakub krejcar 14 56,0% 0
4 Venca Likeš 4 40,0% 0
Zobrazit celou tabulku