Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rolenc hattrickem sestřelil Dolany


Branky


0

Velmi atraktivní zakončení podzimní části nabídli fotbalisté fanouškům v Dolanech. I za nepřízně počasí nepostrádal jediný nedělní zápas kvalitu ani náboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick ještě do poločasu

V základní sestavě i s Rolencem, který už odehrál sobotní zápas v Zárybech za FC Mělník (a skóroval), nastoupil do utkání jeho favorit - tým FK Vysoká. Na domácí straně se naopak sešlo úderné trio Tlustý - Špička - Vondra a podívaná mohla začít. Kdo se bál, že Dolany proti favoritovi zaparkují už ve čtvrt na dvě autobus ve svém vápně a vylezou pro jistotu až po setmění, byl na omylu. Oba týmy totiž jako by chtěly zpříjemnit odpoledne těm několika statečným divákům, kteří i za nepřízně počasí vyrazili na fotbal. Od úvodního hvizdu sudího Chládka se tak strhla ofenzivní smršť na obou stranách hřiště. Hrálo se nahoru - dolů a více vyložených šancí si překvapivě vytvářeli domácí, kteří také už v 6. minutě šli do vedení zásluhou Špičky. Další tutovky ale neproměnili, a tak soupeř ošlehaný vyšší soutěží trestal. Jednoduše hrající hosté těžili zejména z důrazu v útočné fázi, ze kterého hned třikrát v první půli vytěžil gól Rolenc. Na svačinu se tak šlo za stavu 1:3.

 

Na domácí straně střílí pouze Špička

Druhá půle začala tak, jak skončila ta první - tedy lepší hrou Vysoké, která ale narozdíl od prvního dějství své vypracované šance neproměnila. Mnoha skvělými zákroky se prezentoval domácí brankář Mareš a jednou ho dokonce zachránilo břevno. Tyto neproměněné šance mohly ve výsledku Vysokou ještě mrzet, a to už ve chvíli, kdy Špička snížil na rozdíl jediné branky. Od této chvíle se obraz hry opět otočil o 180 stupňů a byli to zase domácí, kteří se tlačili dopředu. Jejich tlak byl místy drtivý, ovšem zakončení žalostné a obrana hostí obětavá. Velmi zajímavý a gólově plodný zápas tak přinesl výhru Vysoké v poměru 2:3 a znamená její přezimování na 5. místě.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: Rozhodně jsme nepodali špatný výkon, ale musíme zapracovat na důraznější hře dozadu, naše hra je příliš čitelná pro soupeře. Za nás nejlepší hráči utkání Patrik Mareš a Petr Špička. Smutné je, že se všichni potkali s formou v zápase s Kralupami, které jsme zvládli zejména po mentální stránce. Naopak jsou zápasy, kdy nám to je jedno. Tohle všechno musíme změnit do jarní části.

FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Oba mančafty podaly lepší výkony směrem dopředu, obrany se moc nepředvedly. Na těžkém terénu to obránci ale měli složité, a tak k vidění bylo spoustu šancí. Nejlepšími hráči byli oba brankáři. Jsme rádi, že jsme utkáni nakonec dotáhli k vítězství. Lehké to však nebylo.



Sestavy


TJ Sokol Dolany
P. Mareš [-] - J. Pixa [-] (46. Z. Doubek [-] ) , P. Halík [-] , T. Svoboda [-] , R. Hulínský [-] (10. F. Lejsek [-] ) - O. Morávek [-] , P. Špička [-] , L. Tlustý [-] , J. Kopecký [-] , D. Svoboda [-] - J. Vondra [-]

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - M. Štolba [-] , T. Vodička [-] (46. A. Fidrant [-] ) , M. Skopka [-] , R. Finkous [-] (68. L. Fidrant [-] ) - S. Vála [-] , M. Veselý [-] , M. Kettner [-] , J. Vilda [-] (54. A. Kasal [-] ) - J. Trutnovský [-] , J. Rolenc [-]

ŽK: 43. L. Tlustý , 53. P. Špička , 67. F. Lejsek - 41. S. Vála , 72. M. Skopka , 85. J. Trutnovský .
Místo: Dolany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - PRINC Jiří, JAHODA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.