Debakl! Nučice - Štítary 5:1


Branky


23. M. Chromý , 41. D. Kočí (p.) , 57. J. Novák , 72. J. Novák , 84. M. Šulc - 66. M. Kršňák (p.)
11
Takřka do poslední chvíle nebylo jasné, jak složený vyrazí tým Štítar do Nučic. Před zdecimovaným týmem mladíků stál výběr Nučic. Tým, který doma body neztrácí. Jak se zápas vyvíjel?
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě

Chladné nedělní odpoledne zastihlo v lepší formě domácí. Od první minutky měli více ze hry a tlačili se do zakončení. Scházel jim však klid a kvalita. Uklidněním jim byl gól kapitána Chromého, který ve 23. minutě dodal klid na kopačky nučických hráčů. 1:0 Nutno zmínit, že štítarští měli své šance, ovšem brankář Krutský podržel svůj výběr. Trestal tak tým domácích. Ve 41. minutě nařídil rozhodčí Löwe pokutový kop, který Kočí chladnokrevně proměnil. 2:0 Branek více nepadlo. Poločas tak skončil 2:0 pro domácí tým.

Reversní past Csaplárova

Mýty a legendami opředený výsledek 2:0 zcela vybízel k nějakému poločasovému střídání, ovšem ani jeden z trenérů se pro tento krok neodhodlal. Nutno tedy dodat, že stínový trenér Štítar Miškovský moc variant na lavičce neměl, ale popořadě... Taktika domácího lodivoda Petra Samka byla jasná. Hrát ze zabezpečené obrany a vstřelit třetí branku, která by zápas rozsekla. Přesně to se nučickým povedlo zásluhou Nováka. Domácí útočník v 57. minutě prostřelil Lepšího v hostující brance. Vypadalo to na poklidnou plavbu domácího korábu vstříc třem bodům, jenže jakýmsi útesem se stal gól hostujícího Kršňáka v 66. minutě. Proměněná penalta hostujícího leváka znamenala komplikaci pro domácí skvadru. Nervozita však na domácích hráčích nezůstala dlouho. 3:1 O 6 minut později se podruhé trefil domácí Novák. 4:1 Na 5:1 upravil v 84. minutě domácí stoper Šulc. Více branek již nepadlo a zápas tak skončil vysokým vítězstvím pro Nučice.


Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Tento zápas jsme zvládli velmi dobře. Od začátku jsme byli dominantní, jen nám trvalo než jsme vypracované šance proměnili. Po prvním gólu přišlo uklidnění z penalty. Pak nás podržel brankář a poločas jsme zvládli. Druhý poločas jsme chtěli hrát zezadu a přidat další góly. Přesně to se nám povedlo a přidali jsme třetí gól. Trochu komplikace byla penalta, kterou hosté proměnili. My jsme naštěstí udeřili ještě dvakrát. Všem pochvala za výkon, protože žádné body nejsou zadarmo.




Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] - M. Jícha [-] , M. Šulc [-] , L. Kulhavý [-] , P. Bradáč [-] (77. T. Rybák [-] ) , T. Vlasák [-] , P. Zápotocký [-]

Štítarský SK
M. Lepší [-] - A. Beneš [-] , F. Hoření [-] , L. Jedlička [-] , M. Kovařík [-] - M. Jandák [-] , M. Lepší [-] , J. Vlášek [-] , J. Miškovský [-] , K. Machurka [-] - K. Horňáček [-] (55. M. Kršňák [-] ) -

Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KOČÍ Miroslav (N), POLÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích