4:1
(1:1)
10. T. Dufek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí triumf! Krakovany - Kouřim 4:1


Branky


16. A. Dostál , 65. T. Sixta , 67. D. Chvojka , 89. T. Sixta - 10. T. Dufek
11
Krakovany již tradičně nabídly divácky zajímavé utkání. Góluchtivý divák se musel přijít na své.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíz

První minutky si krakovanský vítr šeptal kouřimskou písničku. Hned v 5. minutě totiž Dufek zamířil placírkou přesně k tyči a vedení bylo na světě. 0:1 Kouřimští zkrátka hráli skvěle a soupeře k ničemu nepouštěli. Klasický vstup do zápasu v podání Krakovan. Brankář Jan Špinka ho popsal jako folklórový. Nicméně vedení Kouřimi netrvalo dlouho. 15. minuta patřila domácím. „Horák odcentroval do vápna, kde hostující stoper podklouzl, čímž nabídl šanci Dostálovi, který zacílil přesně do horního rohu. Ještě, že trávníkář perfektně nachystal tuto past". Popsal moment brankář Jan Špinka. Celý poločas se hrál svižně a se spoustou šancí na obou stranách. Ty vyložené byly jen dvě. Po jedné na každé straně. Nejprve si domácí Sixta neporadil v tváři tvář Havránkovi. Posléze Keltner, nevíme který, nešťastně, ve stylu Stanislava Tecla, minul před prázdnou branou. Do kabin se tak šlo smírně - 1:1.

Body zůstanou doma

Jakkoli se vstup do prvního poločasu lépe vyvedl hostům, v tom druhém to bylo zcela opačně. Hosté zkrátka najednou začali kupit chyby a pomalu předávat otěže zápasu do rukou domácích. V 65. minutě se po Dostálově nahrávce trefil levou nohou Sixta. 2:1 O dvě minuty později bylo v Krakovanech ještě veseleji. Sixta našel Chvojku, který lišácky pohybem oklamal Havránka a trefil přesně. 3:1 V 80. minutě se ještě pokoušel vykřesat jiskřičku naděje hostující Dufek, jenomže jeho střelu zneškodnil lasičím skokem Špinka. Dvě minuty před koncem základní hrací doby ještě upravuje skóre domácí Sixta, který placírkou trefuje naprosto přesně. 4:1 Více branek již nepadlo a zápas tak skončil výsledkem 4:1 pro Krakovany.


Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Brankář Jan Špinka: Opět pěkný zápas s Kouřimí. První poločas byl vyrovnaný, možná Kouřim měla malinko navrch. Druhy poločas už jsme se vrátili do sedel a dojeli jsme si pro vítězství. Teď nás čeká ranní výlet směr Tuchoraz a pak zimní spánek.

TJ Kouřim
Hráč Patrik Jirků: Vstup do prvního poločasu se nám vyvedl. Dařilo se nám držet míč a nepouštět soupeře do větších šancí. V 10 minutě jsme se ujali vedení. Bohužel soupeř hned v 16 minutě srovnal na 1:1, do konce poločasu jsme měli několik šancí, které jsme nezvládli proměnit. Druhý poločas byl z naší strany tragický, začali jsme dělat hodně chyb v rozehrávce, které soupeř trestal na konečných 4:1. Je těžko pochopitelné, že zvládneme odehrát tak rozlišné poločasy. Příští týden nás čeká poslední utkání, kde musíme brát plný počet bodů.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Kutil [-] , A. Hojda [-] (71. M. Věříš [-] ) , P. Myška [-] , O. Černý [-] - A. Dostál [-] (76. Z. Vodvářka [-] ) , D. Horák [-] , P. Strejcius [-] - J. Oberreiter [-] , T. Sixta [-] - D. Chvojka [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - D. Zahradníček [-] , T. Novák [-] , M. Navrátil [-] , V. Keltner [-] , R. Světnička [-] , J. Bělohlávek [-] (57. M. Tománek [-] ) , T. Dufek [-] , M. Hovorka [-] (79. L. Kocián [-] ) , P. Jirků [-] , J. Keltner [-]

ŽK: 16. J. Keltner .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Buchta Petr - KUBIČEK Luboš (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích