5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět branek! Ratboř - Zásmuky 5:0


Branky


11
Na horkou ratbořskou půdu dorazily Zásmuky. Oslabení hosté museli čelit rozjeté ratbořské mašině. Jak se zápas vyvíjel?
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horko těžko

Vstup do zápasu vyšel domácím na jedničku. Již v 6. minutě zacílil přesně domácí střelec Hrstka. 1:0 Kýžený gól dodal domácím potřebný klid na kopačky. Ratboř hrála pozorně, nikam se nehnala a snažila se najít skulinky v hostující obraně. Vysněný druhý gól domácích přišel těsně před poločasovou přestávkou. Dvě minuty před pauzou využil individuální chyby v obraně domácí oblíbenec Benja Mbemba a gólem do šatny navýšil vedení svého týmu. 2:0 Více branek nepadlo a do kabin se tak šlo za pověstného stavu 2:0 pro domácí.

Góly

Do druhého dějství šly oba týmy bez změn v sestavách. Vzhledem k zdecimovanému stavu hostující skvadry bylo jasné, že další vstřelená branka, hodně napoví o směru, kterým se bude utkání vyvíjet. 49. minuta byla minutou zmaru pro výběr Zásmuk. Marek Hrstka svým druhým gólem pohřbil naděje hostujícího týmu na jakýkoliv bodový zisk. 3:0 Když už něco nejde, tak to nejde se vším všudy... V 50. minutě fauloval jako poslední bránící hráč hostující Kraus a rozhodčí Klíma ho poslal do sprch. Zásmuky tak čekalo zhruba 40 minut v oslabení. Namlsaný kanonýr domácího týmu si zanedlouho připsal i třetí gól. V 73. minutě Zrivku v hostující bráně a podtrhl hattrickem svůj výborný výkon. 4:0 Pomyslnou gólovou tečku za utkáním udělal domácí Machan, který v 78. minutě uzavřel na 5:0.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Byl to náš asi nejhorší výkon za celý podzim. Jednak několik hráčů chybělo, jednak někteří nastoupili se sebezapřením, se zraněním nebo nachlazení. Navíc domácí šli do vedení už v šesté minutě laciným gólem a mohli hrát v klidu. Druhý gól jsme darovali domácím do šatny, po individuální chybě v obraně. Když hned na začátku druhého poločasu domácí skórovali potřetí, tak bylo po zápase. Nemá cenu se v tom babrat, je to pryč a nic s tím neuděláme. O víkendu se hraje poslední kolo, kdy musíme tohle osudné zaváhání odčinit.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
T. Černohlávek [-] - M. Hrstka [-] (74. J. Machan [-] ) , M. Teslík [-] , M. Kopecký [-] , M. Kesner [-] , J. Mbemba [-] (76. D. Jeřábek [-] ) , A. Brant [-] (54. M. Adámek [-] ) , J. Kovařík [-] , R. Biško [-] , D. Kemza [-] , T. Beran [-]

TJ Sokol Zásmuky
M. Zrivka [-] - P. Pavlík [-] (67. J. Svoboda [-] ) , V. Mrázek [-] (17. P. Jech [-] ) , F. Jonáš [-] , L. Sobotka [-] (67. J. Roth [-] ) , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] (78. M. Čapek [-] ) , M. Bellada [-]

ŽK: 22. D. Kemza , 36. J. Mbemba , 47. R. Biško - 37. M. Čapek . ČK: 50. M. Kraus .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Klíma Miroslav - BENC Josef (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích