První! Červené Pečky 2:1


Branky


11

10:15 je čas, který nejvíce proslavila Viktorie Žižkov, na fotbal a klobásu tu chodí lidé odjakživa. Od čvrt na 11 se rozehrála i partie mezi Červenými Pečkami a nedalekými Štítary. Očekávaný průběh se potvrdil. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prostě je Lepší

Těžký terén znepřijemňoval jakýkoli kombinační fotbal, což ale neznamená, že by nebyly k vidění šance. Prvním zápisem do statistik utkání byla žlutá karta pro hostujícího Huleše. Hostující středopolař nebyl dlouho jediným napomenutým. O 3 minuty později ho napodobil Nejman. Rozhodčí Pikner musel v krátkém časovém intervalu tasit hned dvakrát žlutý kartonek. 

Pokud bychom chtěli lakonicky vyjádřit první poločas, tak můžeme použít jednoduchou větu. Domácí stříleli, ale brankář hostů byl Lepší. 

Krátkovlasý brankář z předměstí Kolína až neuveřitelně zneškodňoval ataky hráčů Červených Peček. I díky němu bylo skóre po prvních 45 minutách bez branek.

 

3 branky

Domácí trenér Křelina připravil do druhého dějství jednu změnu. Středopolaře Semence nahradil Nurmatov. 

Domácí fanoušci sotva stačili usednout na sedačky a už to bylo o gól. Domácí Zientek se trefil z přímého kopu a poslal svůj tým do vedení. Vedení však trvalo jen několik okamžiků. Hostující Kršňák zaskočil všechny a srovnal na 1:1. Doslova o minutu později. Rozhodčí Pikner tak musel do zápisiníku zaznamenat minuty 47 a 48. Divoký začátek půle!

Vedení svému týmu vrátil v 53. minutě kapitán Svoboda. Tenhle gól dodal domácím tolik kýžený klid na kopačky. Další gól nepadl a utkání tak skončilo 2:1 pro domácí skvadru.

Červené Pečky se tímto příjemně naladily na šlágr soutěže, který příští týden odehrají na hřišti Velkého Oseka.

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Hrálo se na těžkém terénu a byl to spíš boj než fotbal. První poločas skončil bez branek, když hostující brankář Lepší předváděl neskutečné zákroky. Rozhodně nejlepší hráč hostujícího týmu. Po přestávce jsme se ujali vedení z trestného kopu, ale hned za minutu soupeř srovnal a my po strašně dlouhé době inkasovali. Naštěstí jsme přidali ještě jednu branku a přidali jsme další tři důležité body. Za zmínku stojí spolehlivý výkon hostujícího pomezního, kterého musela po zápase bolet ruka. Nicméně na to mě upozorňovali soupeři, se kterými Štítary už hráli. Pořád platí, že jsme jako jediný tým OP v základní hrací době neporaženi a budeme to chtít potvrdit ve Velkém Oseku, kde chceme zvítězit a soupeři odskočit.




Počet diváků: 35. Rozhodčí: PIKNER Roman - ZUZA Miloš (N), KUNÁŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 10. 2022 22:37
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích