Utkání plné šancí! Tuchoraz - Červené Pečky 0:3


Branky


16

Tabulkově by se jednalo o jasnou záležitost, ovšem Tuchoraz ukázala, že ne vždy postavení v tabulce odpovídá kvalitě týmu. Hostujícího favorita výrazně potrápila. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly určují ráz

Lehce podmáčené hřiště v Tuchorazi od prvních minut nabídlo vyrovnané klání. Zkrátka se sešly týmu, které chtějí hrát fotbal, nikoliv kopanou. 

Prvním výraznějším momentem byl hostujícího Křeliny v 21. minutě. Hrající trenér Červených Peček dokázal prostřelit Matouška v domácí bráně, a poslat tak svůj tým do vedení. 0:1

Tuchoraz se tlačila do zakončení, ale hostující brankář Svoboda se nadechoval k velkému výkonu.

Dalším zápisem do statistik byla žlutá karta v 39. minutě pro hostujícího Vondráčka. Rozhodčí Humpolák sotva stačil dopsat k jeho jménu žlutou kartu, když najednou vstřelil branku na 2:0 z pohledu svého týmu. 4 minuty před koncem vedl tým Červených Peček o dvě branky.

Nic podstatného se již nestalo a do kabin se šlo za stavu 0:2 z pohledu domácí skvadry.

Mág Svoboda

Domácí trenér Marc udělal do druhého dějství jednu změnu. Nývlta nahradil Doležal. Od hvizdu druhé půle byl domácí tým jasně lepší a hnal se za vstřelením gólu.

Soustavný tlak, který neumožňoval hostujícímu týmu nic jiného než bránit. Tuchorazští dobývali, jenže naráželi na skvěle bránící obranu v čele s hrdinou zápasu brankářem Svobodou.

Otupit tlak přišel Bilý, který nahradil hostujícího Maršíka, obšem bez výraznějšího účinku. Gól Tuchorazi visel ve vzduchu. 

Jenže...

Je obecně známo, že když má Vít Svoboda den, nepustí za sebe ani postarší dámu v MHD, a tenhle zápas byl přesně takový.

Amnestii z vězení bez míče daroval Červeným Pečkám až domácí brankář. V 79. minutě nešťastně fauloval útočníka hostujícího týmu a penalta byla na světě. Kop z pokutivé znáčky proměnil Křelina. Druhý gól pro kapitána znamenal vedení 3:0. NAděje domácích na bodový zisk se rozplynuly a zápas se jen dohrával.

Pohledné uktání už další branku nepřineslo, a tak si tři body za vítězství odvezl tým Červených Peček.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Hráč Martin Beran: Dnešní domácí zápas pro nás byl smolným, neboť výsledek neodpovídal dění na hřišti. Opět nás zlobila koncovka, kdy se nám nedařilo proměnit šance v gól. Soupeř byl v této dovednosti úspěšnější, kdy se mu podařilo 2x skórovat ze standardní situace a 1x z diskutabilní penalty. Zápas byl z naší strany herně povedený. Po většinu zápasu jsme diktovali tempo hry a měli míč v držení. I přes nepříznivý stav kluci bojovali a měli chuť hrát až do konce. Za to bych jim rád poděkoval. Do dalších zápasů je potřeba zapracovat na standardních situacích a klidu v rámci zakončení. Z dnešního zápasu je potřeba se rychle oklepat, vyléčit zranění a pořádně potrénovat.

FK Červené Pečky
Kapitán Lukáš Křelina: Vyhráli jsme 3:0 a opět udrželi vzadu nulu. To je asi jediné s čím můžeme být spokojeni. Tuchoraz má velmi kvalitní tým, a byl to určitě doposud nejlepší soupeř, s kterým jsme se utkali. Jejich postavení v tabulce určitě neodpovídá kvalitě týmu. Byl to první soupeř, který nás souvisle dokázal přehrávat. První poločas jsme vyhráli 2:0 a hra byla vyrovnaná, po změně stran nás domácí do třetího gólu mačkali jak citron. Skvělý výkon ale podal náš brankář Vítek Svoboda, který ve třech zápasech inkasoval pouze jeden gól. Kdežto domácí brankář neměl svůj den, kdy svůj výkon korunoval zbytečným faulem na našeho útočníka, a byla z toho penalta, a i konec nadějí pro domácí tým. Za zmínku stojí i výborný výkon rozhodčího Aleše Humpoláka, který moderním pojetím zbytečně hru nepřerušoval a když bylo potřeba, tak si na hřišti sjednal respekt.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - ŠIMŮNEK David (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 9. 2022 22:36
Hodnocení zápasu
18. 9. 2022 19:41
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů