0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek! Český Brod - Velký Osek 0:6


Branky


10. Z. Novák , 35. O. Sodoma , 47. O. Sodoma , 57. O. Sodoma , 80. O. Sodoma , 90. O. Sodoma
14

Chladné nedělní dopoledne přineslo souboj dvou týmů be skvělé formě. Čekalo se vyrovnané utkání, ovšem tyto prognózy hostující tým rázně vyvrátil, když zvítězil vysokým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mládí vpřed

Do Českého Brodu se hostujícímu týmu nejelo zrovna dvakrát vesele. Velkému Oseku chyběli dva brankáři, z různých důvodů. Do akce tak musel dorostenec Šimánek.

Zápas začal ve slušném tempu a tlak Oseka vyústil v první gól. V 9. minutě se trefil starší z bratrského dua Nováků. 1:0

Osek byl i nadále lepším týmem, ale i přes to si rezerva Českého Brodu vypracovala jednu tutovku. Zapůjčený brankář z mladšího dorostu v hostující bráně byl však proti. Skvělý zákrok!

Hosté se hnali za druhou brankou, ale ta ne a ne přijít. Nepřišla ani z pokutového kopu, který Ondřej Sodoma nedokázal proměnit.

Tentýž hráč si ještě do poločasu spravil chuť. Zvýšil na 2:0. Žádná další branka již nepadla a do kabin se šlo za pověstného stavu 2:0.

 

Pozor na Csaplárovu past, pánové

Do druhého dějství trenér hostující skvadry upozorňoval hráče na zrádné vedení o dvě branky. 

Brzy po přestávce se však podařilo zvýšit na 3:0, trefil se znovu Ondřej Sodoma, a zápas byl rozhodnut.

Poté už následoval jen střelecký mladého kanonýra Velkého Oseka. Ondřej Sodoma, podporovány skvělými přihrávkami jeho spoluhráčů ze zálohy, postupně přidal ještě další tři branky. Jeho střelecké konto se zastavilo na pětce a Velký Osek si tak připsal vysokou výhru za tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod C
Trenér Miroslav Šmejkal: Dneska jsme byli hrůzostrašný, byli jsme všude druzí, vůbec jsme si nezasloužili v tomto zápase bodovat, soupeř nás přejel na plné čáře. Nevím, jestli byli kluci někde v sobotu na zábavě, ale vůbec jsem nás nepoznával. Byl to náš letos nejslabší výkon a zaslouženě jsme dostali příděl 6 gólů.

FK Viktorie Velký Osek
Sportovní ředitel Zdeněk Novák st.: Po celé utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme si odvezli všechny body. Podali jsme dobrý kolektivní výkon. Nyní se již těšíme na sobotní utkání o první místo s Kouřimí.



Sestavy


SK Český Brod C
J. Hrdinka [-] - J. Černý [-] (76. M. Fuchs [-] ) , P. Pazderec [-] , M. Šimák [-] (32. L. Rypl [-] ) , J. Čurgali [-] , J. Veselý [-] , J. Hochman [-] , T. Čermák [-] , J. Bouma [-] , M. Šermauer [-] , M. Vymazal [-]

FK Viktorie Velký Osek
K. Šimánek [-] - T. Kalaš [-] (71. M. Černý [-] ) , F. Řehák [-] , M. Koška [-] (46. L. Lylo [-] ) , J. Karban [-] , S. Karban [-] , O. Sodoma [-] , A. Novák [-] , J. Žilka [-] , Z. Novák [-] (79. V. Meloun [-] ) , Š. Šmiřák [-]

ŽK: 45. T. Čermák , 85. P. Pazderec - 23. Š. Šmiřák , 56. J. Žilka , 59. O. Sodoma , 60. J. Karban .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Hron Karel - JANIČ Josef (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů