2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři góly a dvě červené! Cerhenice - Nučice 2:1


Branky


13

Souboj dvou sousedů v tabulce. To byla přesná definice sobotního utkání v Cerhenicích. Jak se zápas vyvíjel?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna k jedné

Zápas, který stejně jako drtivou většinu ostatních provázelo nepříjemné počasí, odsartoval brankou hned v první mintě domácí Nykodym. Domácí záložník potrestal individuální chybu týmu z okresu Praha-východ. 1:0 

Další zápis do statistik přišel v osmé minutě. Rozhodčí Klíma udělil žlutou kartu domácímu Kuchařovi.

Hostující skvadře chvíli trvalo, než se dostala do zápasu. Postupně se jejich výkon zvedal, což brankou v 22. minutě potvrdil Bradáč. Výborná individální akce čtyřiačtyřicetiletého záložníka. 1:1

Další gól již nepadl. Posledním momentem prvního dějství byla žlutá karta pro hostujícího Kočího. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

 

Závěr v barvě červené

Do druhého poločasu udělal hostující trenér Samek jednu změnu. Střelce Bradáče nahradil Jícha. 

Zprvu opatrný začátek poločasu netrval dlouho. V 54. minutě se trefil domácí Ondřej Puk a Cerhenice tak opět vedly. Domácí záložník proměnil přesný centr po standardní situaci.

Nučice se poté snažily za každou cenu vyrovnat. Hostující hráči si vytvořili šance, ale buď je zblokovali hráči domácích, nebo branková konstrukce. 

Kaňku na výkonu hostujícího týmu udělaly dvě vyloučení. V 83. minutě udělil rozhodčí Klíma červenou kartu již vystřidanému Bradáčovi za urážlivé výroky na stranu hlavního rozhodčího. 

O 7 minut později na svého kolegu navázal Jícha, který šel do sprch za tutéž věc. 

Více se v zápase nestalo a Cerhenice dotáhly zápas ke zdárnému tříbodovému konci.



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Zápas v Cerhenicích nám výsledkové nevyšel. Již v první minutě jsme po chybě dostali lacinou branku. Chvíli nám trvalo, než jsme zase ožili a začali hrát i my. Taky jsme zaslouženě vyrovnali po krásné individuální akci Bradáče. Další gól nepřidal nikdo i když šance byli na obou stranách. Druhý poločas jsme chtěli co nejdříve přidat druhý gól, ale bohužel po standardní situaci a centru do vápna se radovali domácí. My jsme to ovšem nevzdali a vytvořili si dost šancí alespoň na bod. Bohužel nás zastavilo břevno nebo soupeř gólové šance zablokoval. Myslím, že utkání to bylo vyrovnané a remíza by byla spravedlivá. Domácí měli ale větší štěstí a zkušené hráče kteří si to pohlídali. Klukům není moc co vytýkat. Pouze dvě červené karty, které nás zbytečně oslabí na dlouhou dobu.



Sestavy


Olympia Cerhenice
I. Procházka [-] - J. Kuchař [-] , M. Žižka [-] , L. Slezák [-] , V. Hanuš [-] , D. Nykodym [-] , O. Puk [-] , M. Škopek [-] (83. O. Vajda [-] ) , J. Puk [-] , M. Doubek [-] , M. Kaše [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] , L. Kulhavý [-] , M. Šulc [-] , J. Souček [-] - M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , T. Vlasák [-] - F. Kubalík [-] , J. Novák [-] - P. Bradáč [-] (46. M. Jícha [-] )

ŽK: 8. J. Kuchař - 10. L. Kulhavý , 45. D. Kočí , 53. F. Kubalík , 65. M. Jícha , 81. M. Šulc . ČK: 83. P. Bradáč , 90. M. Jícha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Klíma Miroslav - ZÁRUBA Petr (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích