1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim i podruhé za 3 body! Ze hřiště Zásmuk si odváží výhru 3:1


Branky


12

První poločas v jasné režii hostujících hráčů, napak ten druhý patřil domácím. Rozhodla neefektivnost Zásmuk a výborný Petrásek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Zápas odstartoval stoporcentní šancí domácího hráče, kterou vychytal Petrásek. Zákrok po rohovém kopu byl však teprve prvním esem, které brankář Kouřimi v zápase položil na stůl.

 

Kouřimští byli rázem lepší na hřišti. Tlak vyústil až v branku Keltnera v 28. minutě, kdy si narazil se Snížkem a v samostatném úniku, s přispěním teče domácího beka. nezaváhal. 1:0

O 3 minuty požději se role vyměnily. Na rohový kop Keltnera si naskočil Snížek a nedal domácímu brankáři šanci. 2:0

Před koncem poločasu se měnilo skóre i potřetí. Po rychlém brejku, na jehož počátku podržel míč Snížek, který následně nahrál Keltnerovi a ten vyslal do samostaného úniku Dufka. Dufek proměnil a na tabuli svítilo 0:3 z pohledu Zásmuk.

Domácí snaha bez bodové tečky

Ve druhém poločase se Kouřim naprosto vytratila. Od 55. minuty bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Ovšem tlak týmu okolo Petra Pavlíka neznamenal tolik golových šancí, jak by se dalo očekávat. Dvakrát domácí ztroskotali na výborném Petráskovi, který dlouho držel svoji svatyni zamčenou. Z obrany se postupně do zálohy posunul Pavlík, tudíž Kouřim reagovala osobním bráněním Hovorky, které se ukázalo jako velmi účinné a možna i rozhodující. 

Domácí však přeci jen udeřili. V 70. minutě Petr Pavlík zasekávačkou vyřadil z provozu hned tři hráče hostů a protřelil Petráska. 1:3

Vícekrát se už skóre něměnilo a záverečný hvizd tak potvrdil vítězství Kouřimi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Říká se, že vítězná sestava se nemění. V druhém kole jsem ale z různých důvodů postrádal hned šestici hráčů ze základní sestavy z minulého kola, včetně brankáře, tak musel do brány hráč z pole a jelikož nemáme tak široký kádr, bylo to na hře znát. I tak bych si ale dovolil říct, že nedostat hloupé góly po chybách a mít větší štěstí v zakončení, mohl být výsledek pro nás lepší. Všichni hráči si i tak zaslouží pochvalu, zejména za druhý poločas, za bojovnost a snahu utkání přinejmenším zdramatizovat.

TJ Kouřim
Kapitán Martin Snížek: Pro nás to byl hodně podobný zapas jako před týdnem. Nejdříve Petrásek skvěle vychytal po rohu v čisté šanci domácího útočníka a pak jsme kolem třicáté minuty třikrát udeřili. Kromě toho jsme ještě několik zajímavých akcí nevyužili. Druhý poločas byl opět z našeho pohledu fotbalově úplně strašný. Domácí nás od 55. minuty úplně přehrávali a tlačili. Ale vyložených gólovek si moc nevytvořili, byl to tlak, který naštěstí kromě územní převahy, moc k ničemu nevedl. Pokud už domácí vystřelili, vše zastavil Petrásek, který minimálně 3 jasné gólovky za celý zapas lapil. Z obrany Zásmuckých se postupně vysunul do zálohy Pavlík, ale na to jsme reagovali osobkou Milana Hovorky, který mu moc nedal kopnout a druhý poločas mu hodně znepříjemnil, domácí moc neměli přes koho jiného hrát dopředu. Musíme ale sportovně přiznat, že domácí měli kopat ve druhé půli penaltu, píšťalka rozhodčího ale zůstala němá. Na druhou stranu ale mohli dva domácí nejzkušenější hráči putovat ke konci zápasu za hrubé urážky rozhodčího do kabin. Pro nás důležité tři body z venku a myslím, že v kontextu celého zápasu ve finále zasloužené. Velké poděkování patří klukům za nasazení a obětavost, museli jsem zápas odehrát jen ve dvanácti lidech a stál nás hodně sil.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
L. Hamsa [-] - P. Pavlík [-] , J. Svoboda [-] , T. Dvořák [-] (55. V. Mrázek [-] ) , O. Chábera [-] , F. Jonáš [-] , J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] , P. Martínek [-] , P. Pěkný [-] , M. Bellada [-] (63. J. Štěpina [-] )

TJ Kouřim
M. Petrásek [-] - T. Dufek [-] , M. Snížek [-] (55. M. Ježík [-] ) , P. Jirků [-] , L. Kocián [-] , J. Keltner [-] , M. Hovorka [-] , T. Novák [-] , V. Keltner [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 37. P. Pěkný , 70. P. Pavlík , 85. Z. Vokáček , 90. J. Lindner .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šafránek Jan - PANGRÁC Michal (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jonathan Mensatoris

Expert: Jaroslav Mašín
Tip experta: výhra hostů

Kouřim má šanci v tomto zápase překvapit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích