Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V uktaní plném šancí nakonec Český Brod C nestačil na TJ Kouřim


Branky


9

První půlhodina připomínala domácí spíše spící pouliční kapelu než velkolepý orchestr. Utkání, které vypadalo před poločasem rozhodnuté, nakonec skončilo pouze jednobrankovým rozdílem a festivalem neproměňování šancí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Totální fotbal v podání kouřimských

Dobré postavení v defenzivě, neustálý presink. S tímhle vyrukovali první dějství hosté. Tento systém jim brzy přinesl vedení o tři branky. 

Nejprve v 6. minutě Jirků přistrčil balón ve vápně Snížkovi, jeho střelu na zadní tyč brankář pouze vyrazil k dobíhajícímu Dufkovi a ten do prázdné trefil. O pár minut později se skóre měnilo znovu.

V 18. minutě Snížek vyslal za obranu Jana Keltnera, ten předložil míč na malé vápno osamocenému Dufkovi a bylo to dva nula. 

Úspěšnou půlhodinu zakončil ve 29. minutě Snížek, kdypřevzal míč na půlce domácích, došel až k vápnu a z jeho hranice nedal brankáři levou nohou šanci. Za domácí však korigoval Vokáč, ale ještě před pauzou šel Český Brod do oslabení po likvidačním zákroku na hostujícího hráče. Do kabin se tak šlo za stavu 1:3 z pohledu domácích.

 

 

 

9 statečných versus kouřimské čekání na čtvrtou branku

Rezervní mužstvo Českého Brodu po přestávce konečně začalo hrát fotbal. Podařilo se jim snížit na rozdíl jedinné branky zásluhou Čurgaliho, a vypadalo to na drama. Zdálo se, že druhá červená karta hodí vidle do domácích nadějí, avšak zázračně jim toto znevýhodnění pomohlo. Mohli dokonce srovnat stav, ale hostující brankář Petrásek byl proti. Hostující tým se hnal za čtvrtým gólem, nicméně jakoby jim nebylo dáno. Zvlhlý střelecký prach tak stále znamenal plamínek nadějí domácích na srovnání. Další velkou šanci však znovu zlikvidoval Petrásek, a uktání skončilo vítězstvím TJ Kouřim.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod C
Trenér Miroslav Šmejkal: Začátek zapasu od nás hrůzostrašný ve 30. min. jsme prohrávali 0:3, pak si to začalo sedat, jenže v tu chvíli, když jsme se začali zvedat, jsme dostali červenou kartu, i přes to jsme dokázali snížit na 1:3 do poločasu. Začátek druhé půle jsme začali hrát konečně fotbal, jenže pak jsme dostali druhou červenou, a říkal jsem si, že je po zapase, jenže opak byl pravdou, jako by nás druhá červená nakopla. Snížili jsme i v devíti na 2:3 a začali být v devíti i lepším týmem, mohli jsme i vyrovnat. V devíti jsme si vytvořili dvě obrovské šance, které jsme bohužel nedali a zapas skončil 2:3 v náš neprospěch.

TJ Kouřim
Kapitán Martin Snížek: První poločas jsme odehráli přesně tak, jak jsme chtěli. Byli jsme rychlí dopředu a dobře postavení do defenzivy. Poměrně s přehledem jsme šli do třígólového vedení, domácí obranu jsme nenechali moc odpočinout a odebírali jim po nákupu prakticky každý míč. Před poločasem ale domácí korigovali a těsně před pauzou šli do deseti po likvidačním zákroku domácího obránce. Někdy zůstává rozum stát... Diváky bavil domácí pomezní, který zvedal praporek často dost zmateně, až na pokyn domácí střídačky, někdy s půlminutovým zpožděním, když se vracel od praporku... :-) Tohle je tak do čtyřky, do okresu něco takového nepatří... Vyloučení nám paradoxně ublížilo, domácí hned po obrátce z rychlého brejku snížili a za pár minut mohli srovnat, ale podržel náš Petrásek. Celý druhý poločas ale diváci sledovali naší naprostou nemohoucnost před domácí brankou. Místo navyšování skóre jsme si počínali úplně šíleně, jen proti devíti domácím. Řešení většiny situací bylo úplně tragické a zoufalé. Nakonec můžeme být pomalu rádi za tři body.



Sestavy


SK Český Brod C
J. Hrdinka [-] - M. Vokáč [-] , J. Čurgali [-] , J. Veselý [-] (81. T. Kalfas [-] ) , M. Kratochvíl [-] , T. Čermák [-] , J. Bouma [-] , J. Černý [-] , M. Šermauer [-] (81. J. Dlabal [-] ) , M. Kohout [-] , M. Vymazal [-]

TJ Kouřim
M. Petrásek [-] - T. Dufek [-] (65. M. Varyš [-] ) , M. Snížek [-] , P. Jirků [-] , R. Světnička [-] , V. Keltner [-] , J. Keltner [-] , M. Hovorka [-] , M. Tománek [-] , L. Kocián [-] (65. D. Zákoucký [-] ) , T. Svoboda [-] (84. M. Ježík [-] )

ŽK: 3. J. Černý , 8. J. Bouma - 42. L. Kocián , 44. P. Jirků . ČK: 44. M. Kohout , 62. J. Černý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÖWE Vilém - JANIČ Josef (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích