2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Žebrák se doma o body obrat nenechal


Branky


3

Favorit utkání se rozjížděl postupně, ale nakonec tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím i hostům chybělo několik klíčových hráčů základní sestavy, ale zejména domácím to moc velké starosti nedělalo. Vycházely ze zabezpečené obrany a postupnou kombinací se snažili určovat ráz hry. Hosté spoléhali především na rychlé kontry. Po jednom z nich přetlačil hostující Otradovec domácího kapitána Nováka, posunul doleva na naběhnutého Volrába a ten krásnou křižnou přihrávku našel úplně volného Vodičku,ten si ale nedokázal zpracovat. Hosté jen smutně vzdychli, neboť takových dobrých příležitostí ke skórování moc neměli. Zvláště když první velkou šanci dokázali domácí využít. Lorenc uličkou středem našel naběhnutého Albla a ten blafákem obešel Riskeho a nemýlil se-1:0. Po hluché pasáži,která po uklidňující brance domácích nastala, se až těsně před koncem prvního poločasu hosté propracovali k velké šanci. Štochl po lajně unikal domácí obraně, odcentroval na nabíhajícího Vodičku a smolař hostů tentokrát zamířil střelou na branku. Ke škodě hostů ovšem orazítkoval jen břevno domácí svatyně. 

Bouřka v kabině pomohla

Domácí trenér Porsch nebyl s výkonem svých svěřenců spokojen a o poločasové pauze to bylo hodně slyšet. Změna stran pak přinesla úplně jiný projev domácích. Hned po minutě druhé půle poslal Albla do úniku tentokráte Kučera, ale domácí hroťák trefil jen tyč. Hosté nestačili na domácí kombinace a zejména mladíci na kraji zálohy dělali hostům velké problémy. Přidávali se k tomu i individuální chyby. Po dlouhém pasu od Nováka promáchnul při odkopu hostující Palek,ale Pilnáček jen těsně minul branku hostů. Na branku Riskeho se valil jeden útok za druhým,ale domácí ne a ne přidat pojistku. Až dvacet minut před koncem propukla na domácí straně velká úleva. Po sérii zblokovaných střel se balón dostal až k Jankovcovi a ten propálil vše co mu stálo v cestě- 2:0. Domácí už byli ve velké pohodě a Drozdov bohužel neměl síly se stavem cokoli udělat. Jistou šancí pro hosty byly standardní situace. Deset minut před koncem,po jedné z nich,musel předvést dobrý zákrok i domácí brankář Hnízdil.Následovala série rohových kopů,ale hostům chyběla přesnější koncovka. Domácí potvrdili roli favorita a hostující  Drozdov mohl hodně litovat zahozených šancí v prvním poločase. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak TOS Žebrák
Miroslav Porsch: Šli jsme do zápasu s pokorou, chybělo nám kvůli dovoleným šest hráčů sestavy a bylo to znát. Pomohli nám dorostenci, kteří zahráli velmi dobře. Chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany, což se nám dařilo.

TJ Drozdov
Michal Dlouhý: Stejně jako domácím, tak i nám chybělo spousta hráčů ze základu. Do prvního gólu jsme se celkem drželi, ale pak se klukům něco přeplo v hlavách a nevěděli jsme co hrát.



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
M. Hnízdil [-] - K. Svoboda [-] , J. Celner [-] , U. Suček [-] , J. Novák [-] - J. Jankovec [-] , A. Razák [-] , T. Lorenc [-] (86. R. Koudela [-] ) , P. Pilnáček [-] - I. Kučera [-] , D. Albl [-]

TJ Drozdov
P. Riska [-] - F. Kovařík [-] , M. Voráček [-] , M. Spurný [-] , Š. Palek [-] - V. Vodička [-] , V. Štochl [-] , J. Zelenka [-] (87. A. Volráb [-] ) , T. Fíkar [-] - O. Otradovec [-] (76. M. Vávra [-] ) , J. Volráb [-] (70. M. Holub [-] ) -

ŽK: 78. J. Novák , 86. D. Albl .
Místo: Žebrák. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - VLACHOPULOS Patrik, ŠNAJDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Juppa

Expert: Vít Sklenář
Tip experta: výhra domácích

Za mě jasná jednička. Žebrák byl loni hodně vysoko a očekávám to i letos.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích