1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuchelná vykradla Jakartovice


Branky


9
Jakartovice doma podlehly o jednu branku Chuchelné
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Ve svém posledním domácím zápase přivítaly Jakartovice na svém trávníku mužstvo z Chuchelné. V deváté minutě zmařil domácí přiležitost Jakub Barát a hned šel pod sprchy. Přesto se v prvním poločase hrála vyrovnaná partie z obou stran. Domácí se dostali k střele Hlaváče, ta ale mířila jen doprostřed branky. Nebezpečnější byla pumelice Töröka, kterou chytil gólman Náhlík. Chcuhelná se dostala do šance po úniku Michala Rybenského, po jehož centru nesedla střela Valentovi. Jakartovice se dostaly do vedení až ve 43. minutě, když střela Tomáše Šupáka s přispěním tyčky skončila až v hostující síti – 1:0. Chuchelná ale vyrovnala hned vzápětí, když po centru zprava se nedomluvili domácí stopeři a Valenta za nimi napálil míč do sítě – 1:1.

Chuchelná rozhodla

Ve druhém poločase už se Chuchelná zaměřila na obranu a hrozila z rychlých a nebezpečných brejků. Jeden jí vyšel po hodině hry, když Valenta vystřelil, jeho střelu vyrazil Štencek zpátky k Valentovi, který míč předložil jak na stříbrném podnosu Gargošovi, který už měl lehkou práci – 1:2. Domácí pak hosty zatlačili, ale jejich převaha byla hodně jalová. Nejnebezpečnější byla střela Horváta, která zacinkala na tyčku hostující branky. Chcuhelná měla šanci, když šla tři na dva, ale Marek Barát místo nahrávky na Koňaříka nebo Valentu volil střelu, kterou gólman chytil. V závěru si ještě domácí vypracovali velké množství rohů, ale bez efektu. V závěru zápasu byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Štatný. Po skončení utkání pak byl ještě po incidentu s hostujícím fanouškem vyloučen jakartovický Horvát. Jakartovice obsadily po podzimu osmou příčku. Chuchelná skončila desátá.


Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Milan Hanslík (trenér): Prakticky celý zápas hrajeme proti deseti, ale nedokážeme pořádně vystřelit na branku. Vystřelil jsme snad třikrát. Soupeř byl běhavý a tím vyhrál.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Hráli jsme od deváté minuty v deseti. První poločas byl vyrovnaný. Na konci dali domácí gól, my jsme naštěstí vyrovnali. Ve druhém už jsme hrál odzadu a na brejky. Jeden nám vyšel a zajistil nám tři body. Musím kluky pochválit za bojovnost.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] - J. Hlaváč [-] , R. Rustler [-] , K. Török [-] , M. Gračanin [-] , T. Šupák [-] , J. Šťastný [-] , M. Došla [-] , J. Vavříček [-] , L. Bartoš [-] , P. Horvát [-]

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - M. Komárek [-] , D. Stefek [-] - J. Gargoš [-] , D. Honěk [-] , P. Valenta [-] - - A. Chlopčík [-] , P. Rybenský [-] , J. Barát [-] , M. Rybenský [-] , M. Barát [-]

Hráči zápasu: P. Horvát - P. Valenta .
Počet diváků: 31. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - JANECH Michal (N), FOJTÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra domácích

Jakartovice doma hraji specificky fotbal na malém prostoru a v tomto období na těžkém terénu. Silova hra domácím vyhovuje. Myslim si, ze zapas skončí výhrou Jakartovic..

Tip: výhra domácích