Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuchelná poprvé za tři body


Branky


9

Chuchelná vyhrála o jednu branku nad Těškovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Chuchelná přivítala v neděli na svém trávníku mužstvo z Těškovic. Hosté začali o něco aktivněji. Ve 12. minutě po vysubutí Vavrečky se snažil někoho marně najít před bránou Illík. Za minutu utekl po lajně domácí Hradil, který našel před vápnem Marka Baráta, který zamířil k tyči – 1:0. V 16. minutě skončila střela Matěje Krayzela v náručí brankáře Náhlíka. Ve 22. minutě přímý kop domácích nad hostující bránou. Ve 24. minutě se po centru Strojila dostal odražený balon k Illíkovi, který ho placírou poslal nezadržitelně do brány – 1:1. Pak musela hostující obrana v poslední chvíli mařit domácí brejky. Od 38. minuty hráli hosté o deseti, když byl vyloučen Matěj Krayzel, který po neodpískaném faulu nudržel nervy na uzdě a strčil do domácího hráče. Poločas se pak už dohrál bez žádné zvláštní situace.

Chuchelná dala o jednu branku navíc

Hned po pauze musel domácí brankář Náhlík likvidovat střelu Kupky. Hostům se pět minut po pauze podařilo jít do vedení, když po nahrávce Strojila poslal míč pod víko Jan Šenk – 1:2. Chuchelná vyrovnala v 53. minutě, když se Koňařík před vápnem uvolnil a tečovaný míč poslal mimo dosah brankáře Krčmáře – 2:2. Za čtyři minuty pak hasil šanci Gargoše brankář Krčmář. V 63. minutě si, poté co zachytil míč na středu hřiště, domácí Hradil udělal dva hráče a technicky obstřelil gólmana Krčmáře – 3:2. Těškovicce vyrovnaly dvacet minut před koncem utkání, když Vavrečka poslal křižnou střelu do šibenice – 3:3. pak dvakrát hostující obrana srazila na roh v poslední chvíli šanci Hradilovi. Chuchelná vstřelila rozhodující branku až v samém závěru, když se odražený roh dostal znovu do vápna, kde ho dostal na zadní tyči do brány Steffek – 4:3. Chuchelná si už tři body vzít nenechala. Je to pro ní první výhra od 6. 10. 2019.

 

Chuchelná jede příští kolo do Dolního Benešova. Těškovice jedou do Budišova.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Vyhráli jsme po strašně dlouhé době. V prvním poločase byli fotbalovější hosté. Poté co dostali červenou kartu jsme ale byli lepší, měli více šancí a konečně vyhráli. Chtěl bych dnes vyzdvihnout celý kolektiv.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Minimálně remízové utkání, které ovlivnilo vyloučení za oplácení, po předchozím neodpískaném jasném faulu na našeho hráče. Ale to byla chyba našeho hráče, který neudržel nervy. Jinak i v 10-ti jsme odehráli dobé utkání a sahali i po bodu. Bohužel jsme v samotném závěru nešťastně inkasovali. Na průběhu a výsledku utkání se podepsal slabý výkon hlavního rozhodčího, který celé utkání přehlížel agresivní a hokejovou hru domácích.



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Rybenský [-] , D. Honěk [-] , D. Stefek [-] , A. Chlopčík [-] - P. Valenta [-] (39. J. Barát [-] ) , F. Kocián [-] , J. Hradil [-] - M. Barát [-] (90. J. Halfar [-] ) - J. Gargoš [-] , J. Koňařík [-] (77. P. Šrámek [-] )

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - D. Krayzel [-] , M. Krayzel [-] , T. Rek [-] (69. L. Brož [-] ) , J. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , P. Kupka [-] (78. V. Krayzel [-] ) , V. Binar [-] (80. J. Krayzel [-] ) , J. Solnický [-] , D. Illík [-] , O. Strojil [-] (50. D. Juchelka [-] )

ŽK: 30. D. Honěk , 34. J. Gargoš , 44. J. Koňařík - 36. O. Strojil , 60. V. Vavrečka . ČK: 38. M. Krayzel .
Hráči zápasu: M. Barát - J. Šenk .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - ŠAFAŘÍK Pavel, BINAR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Petr Pelc
Tip experta: výhra hostů

Další těžký zápas na tip. Oběma týmům se nedaří. V Chuchelné navíc prožívají těžké období. Po spadnutí z 1.B třídy se jim nedaří ani v okresním přeboru. I když bych přál kamarádovi a srdcaří domácích Danielu Hoňkovi konečně tři body. Těškovicím se prozatím taky nedaří, i když mají ještě dvě utkání k dobru. Pokud se chtějí Těškovice pomalu vyšplhat do středu tabulky musejí v Chuhelné uhrát plný počet bodů. Tip 2