4:2
(3:1)
14. P. Valenta (p.)
83. M. Barát
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrabina hattrickem porazil Chuchelnou


Branky


11. K. Hrabina , 36. K. Hrabina , 38. K. Hrabina , 81. F. Honeš - 14. P. Valenta (p.) , 83. M. Barát
13

Budišov vyhrál o dvě branky nad Chuchelnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o dvě branky

Budišovské béčko se stalo hostitelem mužstva z Chuchelné. Domácí začali v utkání aktivněji. Domácí družina se dostala do vedení po jedenácti minutách, když využil srážky dvou hostujícíh hráčů a  dostal míč za obranu Hrabina a Náhlík neměl šanci – 1:0. Chuchelné se podařilo vyrovnat za tři minuty, když byl ve vápně faulován Rybenský a Valenta se z pokutového puntíku nemýlil – 1:1. Pak mohla Chuchelná dvakrát otočit skóre. Na brankáře běžel zcela sám Hradil, ale ani jednou na něj nedokázal vyzrát. Budišov pak zasadil hostům dva gólové direkty během dvou minut. V prvním případě utekl hostující obraně Hrabina a zavěsil – 2:1. Za chvíli přihrávku Pražáka pustil Levák na Hrabinu, který zkompletoval svůj hattrick  - 3:1. Poločas se pak už jen dohrával. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhé půli se hrála nudná partie. Hosté se prvních patnáct minut hledali a Budišovu tento stav zcela vyhovoval. Pak Chuchelná začala tlačit, ale její snaha skončila vždy před domácí šestnáctkou, kde si z ní dokázala poradit zformovaná obrana domácích. Devět minut před koncem dokázal střídající Honeš z dvaceti pěti metrů přelobovat brankáře Náhlíka a vnesl klid do řad Budišova – 4:1. Hosté už jen snížili, když si navedl před šestnáctku míč Marek Barát na jehož přízemní střelu se Prestch marně natahoval – 4:2. Hosté se pak ještě snažili něco s výsledkem udělat, ale domácí si už výhru vzít nenechali.

 

Budišov jede příští kolo do Stěbořic. Chuchelná bude hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Tomáš Pretsch (brankář): Ze startu jsme byli lepším týmem. Po první brance jsme vypadli z rytmu a Chuchelná byla lepší a dokonce vyrovnala. Pak jsme dsali dva rychlé góly před přestávkou. Druhý poločas byl takový o ničem, bez šance. Hrálo se mezi šestnáctkami. My pak dali na 4:1. Hosté už jen snížili.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Je to z naší strany katastrofa. Nejde nám to a zbytečnými chybami darujeme soupeři branky. Po poločase jsme prohrávali o dvě branky. Ve druhém jsme sice tlačili, ale jen po šestnáctku. Domácí dali pak na 4:1 a my už jen snížili.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
T. Pretsch [-] - A. Levák [-] (69. F. Honeš [-] ) , M. Pražák [-] (80. F. Kopal [-] ) , S. Haluška [-] , M. Sivák [-] , K. Hrabina [-] , J. Haferník [-] (52. M. Tokoš [-] ) , D. Anděl [-] , T. Skácel [-] , D. Chung [-] , D. Sivák [-]

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Rybenský [-] (46. J. Barát [-] ) , D. Stefek [-] , A. Chlopčík [-] , D. Honěk [-] - F. Kocián [-] , J. Hradil [-] , P. Valenta [-] , P. Šrámek [-] - M. Barát [-] , M. Rybenský [-] (83. R. Kozlovskyj [-] ) -

ŽK: 54. J. Barát .
Hráči zápasu: K. Hrabina - T. Náhlík .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BINAR Patrik, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Lichovník
Tip experta: remíza

Dva týmy, které jsou pro mě záhadou. Tipuji vyrovnané utkání s dělbou bodů. Tip 0

Tip: výhra domácích