Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 15:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina splnila roli favorita


Branky


14

Vřesina vyhrála o čtyři branky nad Chuchelnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o jednu branku

Před návštěvou kola přivítala Vřesina mančaft z Chuchelné. Už po čtyřech minutách vychytal hostující brankář Zahradník Bočka. Vřesina začala gólově úřadovat po šesti minutách, kdy Rončka našel přesným centrem Bočka, který umístil balon do sítě – 1:0. I nadále diktovala tempo hry Vřesina. Po čtvrthodině hry přesně přihrál Jiří Pešek Boháčovi, jehož střelu vyškrábl na roh Zahradník. Následný přetažený roh Mrázek vrátil na Čecha, jehož hlavička skončila nad bránou. Ve 24. minutě Cnetr Čecha našel Boháče, jehož střelu vyškábl Zahradník na rohový kop. Z něho pak hlavičkoval Waszut nad. Další branku přidala domácí družina ve 34. minutě, když centr Waszuta přistál u Jiřího Peška, který se nemýlil – 2:0. Ve 39. minutě zakroutil Boháč přímý kop jen těsně vedle. Chuchelné se podařilo zkorigovat skóre v samotném závěru poločasu, když Šrámek získal míč, který ho posunul na Kociána, jehož nepovedená střela skončila u zadní tyče, kde míč doběhl Valenta a ukončil neprůstřelnost brankáře Lamparta – 2:1.

Vřesina vedení navýšila

I ve druhém poločase se hrálo podle podobných not. Hrálo se nahoru dolů a více šancí měla opět Vřesina. Po sedmi minutách druhé půle našel Jiří Pešek Boháče, který opět minul cílené zařízení. za chvíli Boháč přestřelil prázdnou branku. Za pár sekund našel Waszut Boháče, jehož střelu vyrazil Zahradník konečky prstů. Po hodině hry Boháčovi výborně snížil střelecký úhel Zahradník, dorážka Pientky skončila na tyči a Boháč opět nenasměřoval míč do prázdné branky. V 68. minutě mohla korigovat Chuchelná, když utekl Gargoš a na jeho centr nedosáhl ve výborné pozici Kocián. Vřesina pak definitivně zlomila odpor hostů během šesti minut. Nejdříve v 70. minutě zavěsil hlavou rohový kop do sítě Strakoš – 3:1. Za čtyři minuty namazal přesně Boháč Jiřímu Peškovi, který zakončil na přední tyč – 4:1. Gólovou tečku za zápasem udělal po milimetrové přihrávce Martina Peška přesným zásahem jeho jmenovec Boháč, který tak protrhl střeleckou smůlu – 5:1. Osm minut před koncem pak Kučera našel hlavu Pientky, ale míč skončil nad břevnem. Zbytek utkání se už jen dohrál.

 

Vřesina jede příští kolo do Těškovic. Chuchelná jede do Budišova. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločase se hrál poklidný fotbal, ve kterém jsme spalili opět několik tutovek a jedinou kaňkou na poločasu je přerušení 314 minut dlouhé šňůry našeho gólmana s čistým kontem. Druhy poločas měl stejný průběh a konečně jsme dokázali prolomit ty šance v góly a v klidu si došli pro vítězství.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Dostali jsme brzy branku. Navíc se nám zranil při ní stoper, kterého jsme museli střídat. Poločas jsme hráli 2:1. Druhý poločas se hrál nahoru dolů, pak jsme bohužel dostali třetího góla a přestali hrát úplně a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Waszut [-] (68. O. Kocián [-] ) , J. Pagáč [-] , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , T. Mrázek [-] (79. J. Kučera [-] ) , P. Boček [-] (10. M. Guřan [-] ) , V. Čech [-] , M. Boháč [-] (78. Z. Říha [-] )

TJ Spartak Chuchelná
R. Zahradník [-] - F. Kocián [-] , M. Barát [-] , P. Valenta [-] , J. Gargoš [-] , M. Komárek [-] , P. Šrámek [-] , P. Rybenský [-] (18. R. Kozlovskyj [-] ) , D. Stefek [-] , D. Honěk [-] , A. Chlopčík [-]

ŽK: 71. V. Čech , 72. F. Rončka - 3. J. Gargoš , 89. D. Honěk , 89. R. Kozlovskyj .
Hráči zápasu: J. Pagáč .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - HLADÍK Miroslav, JANIK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šupák
Tip experta: výhra domácích

Vřesina hraje dost tvrdý fotbal a má zatím formu, tak tady čekám výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích