2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 10:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuchelná neudržela dvoubrankový náskok


Branky


12

Dolní Životice doma remizovaly s Chuchelnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuchelná vedla o jednu branku

Dolní Životice přivítaly ve svém klasickém nedělním čase mužstvo z Chuchelné. V prvním poločase se na trávníku odehrávala vyrovnaná bitva s šancemi na obou stranách. Obě družiny si vypracovaly po třech šancích. Za domácí se nejprve ocitl v šanci Procházka, ale brankář Náhlík jeho úmysl vystihl. Paleta po centru z boku nedokázal usměrnit z pěti metrů míč do brány. Jiří Tengler zase na hranici šestnáctky spěchal tak, že z toho nakonec nic nebylo. Za hosty měl tři šance Gargoš, ale všechno řešil zbytečně zbrkle, a vždy namířil míč do míst, kde stál připravený brankář Kramný. Chuchelná těsně před přestávkou ujala vedení, když se po pravé straně prohnal Honěk, který míč nahrál Hradilovi, jenž se ještě zbavil jednoho protihráče a prostřelil Kramného k tyči – 0:1.

Životice zlikvidovaly dvoubrankovou ztrátu

Úvod druhé půle byly aktivnější Životice. Přesto to byla zase Chuchelná, kdo vstřelil další branku. Druhý gólový úder hostů přišel po hodině hry, když Honěk zatáhl balon a přenechal ho Hradilovi, jenž pod sebe gólově namazal kapitánovi Gargošovi – 0:2. Chuchelná se příliš ukolébala a Dolní Životice nehodily flintu do žita, protože za pár minut využily chyby hostující obrany v rozehrávce. Míče se zmocnil Hanák a propálil Náhlíka na bližší tyči – 1:2. Klid hostům mohl vrátit Rybenský, ale neuspěl. Bod pak zajistil domácí družině dvanáct minut před koncem po centru do šestnáctky hlavičkující Dušek, který předvedl ukázkového angličana – 2:2. Domácí pak mohli ještě strhnout výhru na svou stranu, ale Štrbík po standardce zatřásl jen hostujcím břevnem.

 

Životice jedou příští kolo do Těškovic. Chcuchelná bude hostit Štítinu.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): I když jsme chtěli vyhrát, tak vzhledem k vývoji zápasu musíme být spokojen s remízou. Tentokrát se mi líbil výkon celého mančaftu. Remízu považují za spravedlivou.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Vedli jsme po poločase o jednu branku, pak jsme přidali i druhou a měli jsme to pod kontrolou. Soupeři jsme ale nabídli sami svou chybou snížení. Domácí to nakoplo, my jsme se do útoku dostávali jen zřídka a Životice nakonec vyrovnaly.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] , J. Tengler [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] (68. P. Pohaněl [-] ) , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] , J. Leifert [-] (77. V. Palyza [-] )

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - J. Hradil [-] , P. Šrámek [-] , D. Honěk [-] , J. Gargoš [-] , M. Barát [-] , P. Rybenský [-] , A. Chlopčík [-] , D. Stefek [-] , J. Koňařík [-] , J. Barát [-] (88. P. Valenta [-] )

ŽK: 50. J. Leifert - 22. J. Gargoš , 71. J. Barát , 82. J. Koňařík , 90. P. Šrámek .
Hráči zápasu: J. Gargoš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - BUKOVSKÝ Josef, JAKUBEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Dietrich
Tip experta: výhra domácích

Tipují výhru Životic. Chuchelné nebude vyhovovat dopolední termín v neděli. Body zůstanou v Životicích, a navíc Štěpán Kramný udrží čisté konto.

Tip: remíza