Ujčov s Křovím smírně


Branky


90. P. Kuda - 76. K. Jilg
18

Fotbalisté Ujčova si připsali proti Křoví první podzimní bod za remízu 1 :1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Hosté byli od první až do poslední minuty jednoznačně lepší v držení míče. Ve 30. minutě však Dvořák ze třiceti metrů zatřásl břevnem a pak Pavel Kuda nedali vloženou šanci takže prvni půle skončila bez branek. 

 

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Druhá půle byla úplně v režii hostí. Domácí hráči nestíhal a jen neskutečný František Bureš a štěstí domácím hrálo do karet. Pak přeci jen uderřili hosté a Křoví šlo v 76. minutě po rohu do vedení. Autorem gólu bylKarel Jilg - 0:1. Křoví mohlo přidat i další branky, ale neudělali to a přišel trest. Sílou vůle se domácím podařilo vyrovnat v 90. minutě Pavlem Kudou a zlatý bod brali domácí všemi deseti - 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Jenčík Oskar, vedoucí: Ačkoliv neustále nejsme kompletní a trénink je v Ujčově sprosté slovo, výsledek je nadstandardní. Hosté byli od první až do poslední minuty jednoznačně lepší v držení míče. Ve 30 min však Dvořka ze 30m zatřásl břevnem a pak Néčko a Pavel Kuda nedali loženky takže prvni půle jaksi taksi. Druhá půle úplně v režii hostí. Nestihali sme a jen neskutečný FanBurš a štěstí nám hrálo do karet. Pak přeci jen uderilo a Křoví šlo po rohu do vedení. Mohlo přidat i další branky,ale neudělali to a přišel trest. Sílou vůle se nám podařilo vyrovnat a zlatý bod bereme všemi deseti.

TJ Sokol Křoví
Bartošek Josef: Již druhé utkání po sobě soupeře přehráváme povětšinu zápasu, ale bohužel nemáme klid a potřebnou kvalitu v zakončení. Místo toho abychom vedli minimálně o 3 branky a v pohodě dohráli zápas, se do poslední chvíle strachujeme o výsledek. A nakonec jsme byli v závěru potrestáni vyrovnávacím gólem. Forma Ujčova byla pro nás velká neznámá, ale čekali jsme větší herní kvalitu od druhého týmu uplynulé sezóny III. Třídy. I když jsme teď dva dobře rozehrané zápasy výsledkově nezvládli, tak i tak je v kabině po dlouhé době vidět radost z fotbalu.



Počet diváků: 87. Rozhodčí: DOLEŽAL Kristián - CYPROVÁ Lenka, NEČESÁNEK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 8. 2022 11:02
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Dominik Rous
Tip experta: remíza

2:2, remíza, neznám ani jeden tým, takže nevím.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích