0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany vezou nečekané tři body z Jestřábky


Branky


0

Jestřabí Lhota (2. místo v loňském přeboru) doma body nerozdává a tak hosté přijeli s obavami. Chytře přeskupená sestava a kvalitní organizovaná obrana Jevan však slavila úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Domácí začali jak se sluší a patří náporem a velmi dobrou kombinační hrou. Ta ale narážela na  dobře organizovanou defenzivu R. Krejčíkem. Právě Radek Krejčík byl důležitým pilířem hostující obrany. Jevanští oproti minulému utkání lehce přeskupili sestavu a soudě podle tohoto zápasu udělali výborný tah. Hosté se postupně osmělovali a v 30. minutě zápasu po velmi pěkně zahraném trestném kopu trefil David Končický břevno. Neujaly se ani samostatné šance Kouly a Popelky a tak poločas skončil bezbrankově 0:0. Borci Jestřábky si vyloženou šanci v první půli nevypracovali.
         

Bojovný druhý poločas pro sebe rozhodli hosté

I druhý poločas začal domácí tým velkým náporem, postupně překonávali hostující obranu, ale ani ty nejvyloženější šance díky brankáři Tolstikovovi nedokázali proměnit. V největší šanci domácích trefil Martin Mikeš jen tyč brankové konstrukce. A tak v 63. minutě udeřilo na druhé straně. Po velmi pěkně zahraném rohovém kopu Končickým Krákora nezadržitelně skóroval hlavou. Domácí fotbalisté pak stupňovali tlak ve snaze vyrovnat, ale vše ztroskotávalo na pevné obraně Jevan. Leckdy se štěstím, ale odvážným štěstí přeje. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Předseda TJ Sokol Jestřabí Lhota, Karel Dušek: Soupeř přijel plný odhodlání uspět. Svojí tvrdou a důraznou hrou nám dělal veliké problémy. Naši hráči bohužel nebojovali tak, jak by se mělo bojovat o body do tabulky. V příštím kole zajíždíme do Zásmuk a tam bychom s tímto výkonem určitě také neuspěli.

FC Jevany
Trenér FC Jevany, Jan Lahoda: Odvážíme si do Jevan velmi cenné tři body. Všem hráčům chci poděkovat za velmi zodpovědný a bojovný výkon. V našem týmu došlo k několika změnám na postech a to se ukázalo jako dobrý tah. Radek Krejčík dirigoval celou defenzívu a výborný Oleksandr Tolstikov byl vždy na svém místě. A pokud nebyl, tak nám přálo štěstí.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - O. Pavelka [-] , P. Kesner [-] , L. Týma [-] , S. Mojžíš [-] , M. Klička [-] , V. Soukup [-] , M. Mikeš [-] , O. Martínek [-] , M. Skalický [-] , A. Krupka [-] (76. P. Kureš [-] )

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - D. Matas [-] , T. Novák [-] (56. L. Sochůrek [-] ) , P. Moravec [-] (87. M. Moravec [-] ) , Z. Čechák [-] , P. Krákora [-] , D. Končický [-] (83. M. Pacourek [-] ) , J. Koula [-] , J. Popelka [-] , J. Chaloupka [-] , R. Krejčík [-]

ŽK: 73. O. Pavelka , 75. L. Týma - 73. P. Moravec , 75. D. Končický , 89. Z. Čechák .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - NEUBERT Josef (N), ŽALUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.