Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpán Růžička nastřílel další hattrick


0

Tým nedalekých Peček zavítal na hřiště do Třebovle. Po vyrovnaném prvním poločase stříleli góly jen hosté. Domácí nedokázali pohlídat kanonýra Štěpána Růžičku, který dalšími třemi trefami zařídil výhru hostů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynucené střídání udrželo poločasovou remízu

Zápas začal svižně a už v 21. minutě šli hosté do vedení, když krásnou akci zakončoval pečecký kanonýr Štěpán Růžička - 0:1. Domácí kontrovali o tři minuty později - prosadil se Ladislav Líbal, který vystřídal zraněného Radovana Hromádka - 1:1. Netrvalo dlouho a misky vah se opět překlopily na stranu hostů. Michal Modrovič vymetl šibenici - 1:2. Domácím vykřesal naději opět Ladislav Líbal, když před přestávkou podruhé v zápase vyrovnal - 2:2.

Hosté již další vyrovnání nepřipustili

V druhém poločase to však byli jen hosté, kdo vládl na trávníku. Domácím se nepodařilo pokrýt Štěpána Růžičku, který dvěma zásahy zmrazil naděje domácích na solidní výsledek. Několik dalších šancí zůstalo neproměněno a tak finální podoba výsledku je 2:4.



Ohlasy k zápasu


SK Třebovle
SK Třebovle, Milan Růžek: Vůbec se nám nedařilo, navíc se v desáté minutě zranil Hromádko. Střídající Líbal sice dal dvě branky a udržel nás ve hře, ale celkově to bylo mdlé. A tak je snad střídání to jediné dnes povedené.

AFK Pečky
AFK Pečky, J. Vorlíček: Dnes se nám dařilo, stále jsme tahali za delší konec provazu. Sice domácí do poločasu stihli držet vyrovnaný stav, ale v druhé jsme již byli lepší jak herně, tak výsledkově.



Sestavy


SK Třebovle
L. Pokorný [-] - P. Bobek [-] , M. Dušek [-] , L. Homolka [-] (72. D. Šír [-] ) , R. Hromádko [-] (16. L. Líbal [-] ) , T. Dejl [-] , L. Blaščok [-] , D. Richter [-] , M. Růžek [-] , M. Čáslava [-] , J. Němec [-]

AFK Pečky
J. Drahoňovský [-] - J. Malý [-] , M. Ružinský [-] (66. O. Soukup [-] ) , J. Ontl [-] , P. Hovorka [-] - P. Hanzelín [-] , M. Dolejš [-] , M. Ontl [-] (76. M. Havelka [-] ) - T. Jedlička [-] , Š. Růžička [-] - M. Modrovič [-]

ŽK: 32. T. Dejl , 72. P. Bobek - 39. P. Hovorka , 49. P. Hanzelín , 55. J. Malý , 63. M. Modrovič , 76. J. Ontl .
Hráči zápasu: L. Líbal - M. Modrovič .
Místo: SK Třebovle. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bláha Milan - RŮŽEK Milan (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.