Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice zdolaly jednoznačně Lipník


Branky


13

Fotbalisté Hrotovic si připsali proti Lipníku jasnou domácí výhru v poměru 6:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nadělil v první půli bůra

V nedělním 8. kole okresního přeboru doma Hrotovice přivítaly tým z Lipníka. Hosté šli do zápasu s velkým odhodláním, ale již od začátku bylo vidět, že hra bude patřit domácím, kteří si potřebovali spravit chuť po nešťastné prohře ve Výčapech. Už ve 4. minutě se poprvé uvolnil Emil Pokorný a sám před brankářem Filipem Rohonym se nemýlil. Během následujících pěti minut jej dvěma brankami následoval Michal Mlejnek. Do přestávky ještě zvýšil znovu Emil Pokorný střelou z vápna a na 5:0 hlavou Jakub Petřek. 

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhé polovině oba týmy trochu ubraly a utkání se už dohrávalo v mírnějším tempu. Hosté pohrozili z několika rychlých protiútoků, které však končily u domácí obrany nebo brankáře Jiřího Slatinského. Na konečných 6:0 zvýšil jedinou brankou druhého poločasu kapitán domácích Jan Votava



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: Vybojované 3 body nás nadále podrží na 2. pozici v tabulce Okresního přeboru. Ve středu nás čeká odložené utkání s Vladislaví a v neděli pak zajíždíme do prvního Horního Újezda.

Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Do utkání jsme chtěli jít s naší hrou a se soupeřem si to rozdat na férovku. Bohužel přístup některých hráčů tomu tak nenasvědčoval. Pokud jsme hráli s míčem na kopačkách, vypadala naše hra dobře. V obranné části jsme bohužel dnes hráli jako žáčci. Nebyli jsme důrazní, takticky naprosto špatně, pozdě v situacích a některé individuální výkony byly naprosto šílené. Soupeř toho využil a zkušeně dal z každé svojí útočné akce gól. My jsme dopředu také ukázali útočnou sílu, ale opět nejsme schopni si dát finální nahrávku a pokud ano, tak to nejsme schopni kvalitně zakončit.Výsledek co se týče obrazu hry je hodně krutý, ale vzhledem k naší obranné hře a výkonem některých jednotlivců je to potřebná facka.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - M. Svoboda [-] , T. Hadraba [-] (75. F. Strohmer [-] ) , L. Dvořák [-] , F. Pekárek [-] - E. Pokorný [-] (75. M. Růžička [-] ) , J. Votava [-] (81. T. Novotný [-] ) , J. Kučera [-] (61. L. Šabata [-] ) , J. Petřek [-] - P. Hrobař [-] , M. Mlejnek [-] (81. L. Nevtípil [-] ) -

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - T. Kutálek [-] , J. Brabenec [-] , M. Vala [-] (46. M. Mašeja [-] ) , Z. Svoboda [-] , L. Žák [-] , D. Vozár [-] , O. Molák [-] , A. Kisela [-] (56. J. Procházka [-] ) , P. Burian [-] , V. Mašeja [-] (77. D. Králík [-] )

ŽK: 78. J. Votava - 65. Z. Svoboda .
Hráči zápasu: E. Pokorný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KŘEN Filip - VALA Vladimír, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice se z porážky ve Výčapech určitě poučili a doma si s Lipníkem poradí. Hrotovický klenot Frity se v 87.minutě střelecky prosadí. Můj tip na výsledek je 5:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích