Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice neobral o body ani Chlístov


Branky


15

Fotbalisté Hrotovic si v zápase s Chlístovem připsali další soutěžní výhru v poměru 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

V 6. kole Okresního přeboru proti sobě nastoupily třetí Hrotovice a předposlední Chlístov. Zápas na mokrém terénu lépe rozehráli domácí a už ve 4. minutě otevřel skóre Tomáš Hadraba střelou ze 30 metrů. Hosté ve snaze srovnat stav několikrát pohrozili před domácí brankou, ale nic většího z toho nebylo. Naopak domácí ještě před přestávkou zvýšili, kdy se k centrovanému balonu dostal Jan Votava a před prázdnou bránou se nemýlil. 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase tlak domácích nepolevil a postupně ještě zvýšili Michal Mlejnek, Filip Pekárek a na výsledných 5:0 František Strohmer. Hrotovice se tak díky tomuto vítězství a výsledkům ostatních týmů v tabulce posunuly na druhou příčku.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Fanoušek hostů: V Hrotovicích jsme díru do světa neudělali. Na domácí jsme nestačili a podlehli o 5 branek. Ještě víc jak prohra mrzí rozrůstající se marodka v týmu utkání ze zdravotních důvodů nemohli dohrát hned 3 hráči.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - L. Dvořák [-] , F. Pekárek [-] , M. Svoboda [-] - P. Hrobař [-] , J. Kučera [-] (55. J. Petřek [-] ) , J. Votava [-] (83. L. Nevtípil [-] ) , L. Škoda [-] (55. E. Pokorný [-] ) , L. Šabata [-] (46. F. Strohmer [-] ) - M. Mlejnek [-] (76. T. Novotný [-] ) - T. Hadraba [-]

SK Slavia Chlístov
L. Rygl [-] - J. Pokorný [-] (57. L. Vala [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Rygl [-] (40. M. Granát [-] ) , M. Špaček [-] , M. Rygl [-] (46. D. Brestovský [-] ) , P. Špaček [-] , J. Ježek [-] , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-] , M. Kuchařík [-]

ŽK: 36. P. Rygl .
Hráči zápasu: F. Pekárek .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - ADAMENKO Vasyl, LIUSIK Dmytro.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice jsou zatím na pěkném třetím místě, bez porážky v soutěži. Chlístov je předposlední. Tady se nedá očekávat nic jiného, než výhra Hrotovic. Hrotovice mě v minulém kole překvapili v Blatnici, kdy soupeře absolutně k ničemu nepustili a soupeře naprosto převálcovali. Chlístov v soutěži vyhrál akorát nad neškodnými Jaroměřicemi a remizoval s rezervou Náměště. Při vší úctě ke Chlístovu očekávám vyšší výhru fotbalistů Hrotovic, kteří jsou ve výborné formě a pro divácké oko předvádějí i pěkný fotbal.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích