2:2
(2:1)
12. J. Votava (p.)
82. J. Votava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice vybojovaly v Hartvíkovicích bod


Branky


12. D. Kopuletý , 37. V. Nováček - 12. J. Votava (p.) , 82. J. Votava
12

Fotbalisté Hartvíkovic si v zápase s Hrotovicemi připsali remízu 2 :2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V třetím kole přijel do Hartvíkovic nováček soutěže z Hrotovic a nezačal vůbec ustrašeně. Díky vysokému napadání dokázali hráči Hrotovic rychle získávat balóny a vytvářeli si tlak. V 8. minutě však na levé straně hřiště udělali chybu, míč vybojoval Nováček a přesnou prostrkávačkou vyslal Davida Kopuletého do samostatného úniku. Ten střelou na bližší tyč nedal brankáři Slatinskému šanci – 1:0.

 

Domácí se však neradovali dlouho. V 11. minutě zastavil útok hostů nedovoleně v pokutovém území Kamil Sýkora, což vyústilo v pokutový kop. K němu se postavil Votava a bez zaváhání proměnil. Od 20. minuty se hra začala vyrovnávat a šance se střídali před oběma bránami. Proměnit šanci dokázal ale jenom Nováček, při samostatném postupu na brankáře zvolil lob a určil stav, za kterého se šlo do šaten.

 

 

Hosté dokázali vyrovnat

Druhý poločas začal podobně jako poločas první v režii hostů. Dokázali více držet míč na svých kopačkách a vypracovali si několik příležitostí. S tím, jak otvírali obranu se otvírali zadní vrátka i pro hráče Hartvíkovic. Nejdříve střelu Horkého výtečně zlikvidoval Slatinský a následně David Kopuletý trefil po samostatném úniku trefil tyč. Konečnou podobu dal výsledku svým druhým gólem Votava. Na hranici vápna si našel místo mezi obránci, kde dokázal zpracovat centrovaný míč a okolo padajícího Chalupy zavěsil.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: Souboj předních pozic mezi celky Hartvíkovic a Hrotovic se odehrál za nepříznivého chladného a deštivého počasí a více než 200 diváků se opravdu mělo na co dívat. Od začátku utkání byly k vidění šance na obou stranách. První úspěšní však byli domácí, kteří využili zmatku v obraně hostů a po několika nepřesných odkopech se dostali před branku, kde se nemýlil David Kopuletý. Po několika málo minutách se ale na druhé straně dostal do vápna domácích Jan Votava, který byl faulován a sám následně nařízený pokutový kop proměnil. Chvíli před koncem druhé poloviny byl u druhého radování domácích Vojtěch Nováček, který lobem překonal hostujícího brankáře Jiřího Slatinského a zvýšil na 2:1. Hostující to přesto neodradilo a nepřestávali domácí tlačit. V průběhu druhé půlky byl blízko ke srovnání Michal Mlejnek, kterého však zastavil zvednutý praporek pomezního a jeho branka nebyla uznána. Radost hostům přinesla až 82. minuta, kdy se k míči opět dostal Jan Votava a svým druhým gólem zajistil alespoň remízu 2:2.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - - M. Kopuletý [-] , V. Nováček [-] (85. M. Záviška [-] ) , M. Kafka [-] (85. J. Dvořák [-] ) , V. Hadraba [-] (73. J. Gottvald [-] ) , D. Horký [-] (85. T. Urbánek [-] ) , D. Kopuletý [-] (66. P. Křivánek [-] ) , K. Sýkora [-] , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] , R. Sýkora [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - L. Dvořák [-] , F. Pekárek [-] , M. Svoboda [-] - P. Hrobař [-] , J. Kučera [-] (76. L. Šabata [-] ) , J. Votava [-] (88. T. Novotný [-] ) , L. Škoda [-] - M. Mlejnek [-] (88. L. Nevtípil [-] ) - J. Petřek [-] , E. Pokorný [-] (73. F. Strohmer [-] )

ŽK: 18. R. Sýkora , 80. P. Křivánek , 90. K. Sýkora .
Hráči zápasu: V. Nováček - J. Votava .
Počet diváků: 221. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - ADAMENKO Vasyl, LIUSIK Dmytro.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Jednoznačně šlágr kola. Souboj prvního týmu tabulky s druhým. Oba týmy jsou v rámci okresního přeboru velmi kvalitní. Hartvíkovice v prvním kole dokázali doma remizovat s favorizovanými Myslibořicemi. Hrotovice zase 2x po sobě doma zvítězili. Hra Hrotovic se mi hodně líbí, všechno si to dobře sedá. Hrotovický trenér to má hodně dobře poskládaný. Na utkání očekávám hodně diváků z Hrotovic. Když jsou výkony, jsou body, jsou diváci. Kdo neví co se sobotním odpolednem, tak vyražte určitě na fotbal do Hartvíkovic. Očekávám vyrovnané utkání ve kterém nebude padat moc branek. Můj tip je 2:1 pro hosty z Hrotovic. Utkání budou řídit kluci z Rapotic. Kolařík, Liusik, Adamenko.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích