2:1
(0:0)
74. J. Jurka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice zahájily sezónu výhrou nad Třebelovicemi


Branky


48. L. Škoda , 89. P. Hrobař - 74. J. Jurka
9

Nováček soutěže z Hrotovic si v prvním podzimním zápase připsal proti Třebelovicím důležitou výhru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V prvním kole Okresního přeboru doma Hrotovice přivítaly celek z Třebelovic. V prvním poločase byl k vidění herně celkem vyrovnaný zápas, domácí si ale tvořili více slibných šancí. Jednou zazvonila tyč branky hostů po střele Michala Mlejnka, u ostatních pokusů byl na svém místě brankář Marek Nesiba. 

Domácí rozhodli až ve druhé půli

Skóre otevřel až v úvodu druhého poločasu Luboš Škoda střelou zpoza velkého vápna a poslal tak domácí do vedení. Hosté poté hrozili hlavně rychlými protiútoky, jeden z nich měl za následek trestný kop, na který si naběhl Jan Jurka a hlavou srovnal na 1:1. Oba týmy se snažily strhnout vedení na svoji stranu. Až v nastaveném čase se to povedlo domácím, kdy se do velkého vápna hostů dostal Pavel Hrobař, prostřelil brankáře a zařídil tak první tři body pro Hrotovice.



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Domácí byli lepším týmem, ale my jsme jim to svým výkonem příliš ulehčili. Zaslouženě se dostali po přestávce do vedení, ale poté jejich hra odpadla a po standartní situaci jsme vyrovnali. Utkání mohly oba týmy strhnout na svoji stranu a domácí byli v 90. minutě tím šťastnějším týmem.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - L. Dvořák [-] , F. Pekárek [-] , M. Růžička [-] (40. E. Pokorný [-] ) , T. Hadraba [-] - J. Kučera [-] , P. Hrobař [-] , M. Svoboda [-] , L. Škoda [-] - J. Votava [-] , M. Mlejnek [-] (85. P. Padělek [-] ) -

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Máca [-] , D. Janíček [-] (90. V. Dobrozenský [-] ) , K. Tesař [-] , M. Kabelka [-] , O. Jurka [-] (32. O. Kemsa [-] ) , J. Sedláček [-] , S. Michal [-] , R. Jurka [-] , J. Jurka [-] , T. Brychta [-]

ŽK: 44. L. Dvořák , 76. L. Škoda - 38. S. Michal , 41. D. Janíček , 44. M. Máca , 81. K. Tesař .
Hráči zápasu: P. Hrobař - J. Jurka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - VRZÁČEK Josef, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš MlejnekD
Tip experta: výhra domácích

Nováček soutěže z Hrotovic přivítá na svém hřišti v pouťovém utkání dlouholetého účastníka okresního přeboru Třebelovice. Hrotovice mají velmi široký kádr a do nové sezóny se ještě posílili o 3 kvalitní hráče. Hosty z Třebelovic táhne především kanonýr Máca. Domácí budou mít mnohem větší držení míče než soupeř, z čehož bude pramenit hodně šancí. Na utkání bude spousta diváků, jelikož je v Hrotovicích pouť. Hrotovice by měli toto utkání zvládnout. Můj tip na výsledek je 4:1 pro Hrotovice.