1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královský rozhodl jedinou brankou zápasu


Branky


0

Na hřišti druhé Kouřimi se představil celek Jevan (čtvrtá příčka). A předchozí výkony obou týmů slibovaly napínavou podívanou a hlavně dobrý fotbal. Po devadesáti minutách mohli (hlavně domácí) diváci odcházet spokojeni. Škoda, že nepadlo více branek, ale tři body pro domácí zařídil Pavel Královský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neúprosná bitva v prvním poločase

První poločas začal nesmlouvavou a tvrdou hrou. Bojovalo se o každý metr hřiště a někdy se přiostřilo i více a tak rozhodčí Václav Kvasnička musel uklidňovat hráče obou stran žlutými kartami. Diváci, kterých bylo okolo hřiště 130, hnali domácí do ofenzívy. A kouřimáci se dostali i do šancí, ale v brance proti nim stál vynikající Oleksandr Tolstikov, který zlikvidoval hned tři tutovky. Hrozilo i na druhé straně, ale výborný Lukáš Havránek dvakrát vychytal hostujícího Jiřího Koulu. Oba týmy se snažily dlouhými pasy dostat za obranu soupeře, ale gólový efekt to nepřinášelo. Dost vyhrocený první bezgólový poločas tak zklidnila až přestávka.

V klidnější druhé části padla jediná branka

Po přestávce se obě mužstva zklidnila, hráči více kombinovali a vyčkávali na chybu soupeře. A ta přišla brzy. V padesáté třetí minutě zahrávali domácí standardní situaci a Pavel Královský se dostal k dorážce a uklidil míč za záda Tolstikova - 1:0. Do konce zápasu zbývala více jak půlhodina hry a domácí se nechali zatlačit na svojí polovinu ataky hostujících Jevan. Ti ovšem trvale nakopávali dlouhé balóny na své dva hroty, ale bezchybná obrana Kouřimi, kde jako pevný pilíř držel prapor nad vodou Miloš Čáp, nedovolila hostujícím borcům téměř žádnou nebezpečnou situaci před domácím gólmanem. A když už se před branku Havránka dostali, tak bohužel neproměnili. Tak jednou brankou domácí rozhodli a upevnili si druhou příčku. Jevany klesly na místo šesté.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Hrající trenér TJ Kouřim, Martin Snížek: "Vše jsme zvládli a jsme rádi za tři body. Jevany byly v dosavadním průběhu nejlepším celkem. Zápas byl vyhrocený, skoro až zbytečně. Ale chválím kluky, že zápas odmakali a neztratili nervy. Moc nám pomohl Miloš Čáp, který se po osmi letech vrátil na hřiště. Poděkování patří i divákům, kteří nás celý zápas vydatně podporovali."

FC Jevany
Trenér FC Jevany, Jan Lahoda: "Co naplat, že jsme posledních dvacet minut domácí tým nepustili za půlku, když naše koncovka je žalostná. A tak místo remízy Kouřim s velkým štěstím zvítězila. Hráčům chci poděkovat za velmi dobrý výkon."



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] (88. Š. Jasenovský [-] ) , P. Jirků [-] , P. Královský [-] , R. Světnička [-] (63. J. Keltner [-] ) , J. Holub [-] , M. Čáp [-] , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-]

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - F. Jásek [-] , D. Matas [-] (53. L. Sochůrek [-] ) , T. Novák [-] , Z. Čechák [-] , P. Krákora [-] , D. Končický [-] , J. Koula [-] , J. Popelka [-] (69. M. Pacourek [-] ) , J. Chaloupka [-] , R. Krejčík [-]

ŽK: 10. P. Královský , 13. M. Snížek , 25. P. Jirků , 41. T. Svoboda - 13. O. Tolstikov , 35. P. Krákora , 36. D. Matas .
Místo: TJ Kouřim. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kvasnička Václav - NAVRÁTIL Milan (N), SOCHŮREK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.