1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov si po napínavém utkání bere body z Vochova


Branky


10

Mezi další zápasy 16. kola patřil střet Vochova a Chotíkova. Tento zápas byl plný šancí a zajímavých akcí. Lépe z něj ale vyšli hráči Chotíkova, kteří si odvezli všechny 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládl Vochov

Hlavní rozhodčí Jan Šašek zahájil toto velmi zajímavé utkání. Hned ze začátku se začínalo vyvíjet velmi příznivě pro hráče Vochova. Proč? V 5. minutě se totiž povedlo Patriku Vyletovi vstřelit krásný gól do branky Chotíkova B. Stav utkání se tedy vyvíjel příznivěji pro hráče Vochova, kteří vedli v 5. minutě 1:0. Chotíkov se ale nedal a začal si vytvářet velmi zajímavé šance, které ale zatím k žádné brance nevedli. Po první půli tedy stav utkání činil 1:0 pro Vochov.

Zasloužený obrat Chotíkova

Chotíkov vstoupil do druhé půle lépe. Nastavil ještě vyšší tempo a začal si vytvářet zajímavější šance. V 60. minutě dobré tempo potvrdil Václav Šubrt, který se postaral o vyrovnání skóre na 1:1. Nutno zmínit, že Vochov také velmi ohrožoval branku Chotíkova. O to se ale staral brankář Martin Plic, který za svá záda další branky pouštět nehodlal. V 78. minutě se postaral o obrat Filip Vraštil, který zajistil skóre na 1:2 pro Chotíkov. Utkání bylo dohráno za stavu 1:2 a Chotíkov si tak spokojeně odváží 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Utkání jsme si prohráli sami, bohužel nebyly jsme schopni přidat rozhodující gól, kterým by jsme se uklidnili. Šancí na to bylo dost.

FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, trenér: Dnešní zápas pro nás nezačal vůbec dobře. Na hrbolatém terénu jsme hodně ztráceli míče což vedlo i k první brance. Postupem času jsme se s tím vyrovnali a začali si vytvářet šance.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - Z. Hackr [-] , R. Schveinert [-] (33. J. Rada [-] ) , L. Honzátko [-] , V. Bezdička [-] , I. Lazarevič [-] (68. P. Packan [-] ) , F. Šváb [-] , T. Křen [-] , P. Vyleta [-] , R. Mašek [-] , M. Škoda [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - Š. Kolesa [-] , P. Čech [-] (70. D. Babka [-] ) , V. Šubrt [-] (70. C. Dalakov [-] ) , L. Kaprál [-] , F. Vraštil [-] , R. Vomáčka [-] , M. Míka [-] , M. Rubáš [-] , J. Pechler [-] , P. Maruš [-] (46. D. Soukup [-] )

ŽK: 41. L. Honzátko , 86. R. Mašek . ČK: 78. L. Honzátko .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - MAREŠ Martin, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Matěj Fikrle
Tip experta: výhra domácích

Nemalá výhra domácích. Vochov si s Chotíkovem poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích