Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý a gólově obsáhlý zápas nakonec ovládli hosté


Branky


6. P. Packan , 12. T. Křen , 29. T. Křen (p.) , 64. R. Schveinert - 1. V. Krliš , 25. X. Truong , 27. V. Krliš , 41. V. Krliš , 51. N. Bilunyk
9

Střetnutí dvou klubů nacházejících se vedle sebe v tabulce nakonec skončilo lépe pro hosty. Tento napínavý zápas plný zvratů a kvality skončil velmi těsným výsledkem 4:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť, kterou nikdo nečekal

Jeden z nejzajímavějších zápasů 14. kola potvrdil všechny očekávání. Již v první minutě se stalo něco, co by nikdo nečekal. Míč při "malé domů" brankáři odskočil a napadající Václav Krliš poslal Hradiště do vedení 0:1. Poté ale Vochov otočil chod utkání a Pavel Packan a Křen Tomáš se postarali o to, aby Vochov vedl 2:1. To se ale hráčům Hradiště příliš nezamlouvalo a o pár minut na to srovnal Truong Xuah Khoi na 2:2 po úžasném protiútoku. Krliš Václav 2 minuty na to poslal Hradiště zpět do vedení po krásně zakončené hlavičce a střelil tak svůj druhý gól v utkání. Druhý gól ale skóroval i Tomáš Křen, kterému se povedlo proměnit pokutový kop a srovnal stav utkání na 3:3. V 41. minutě se Hradišti podařilo dostat do vedení a Krliš Václav zkompletoval svůj hattrick po centru z pravé strany. Po velice zajímavé první půli tedy hráči odcházeli do kabin za stavu 3:4.

Napětí do samotného konce

Hlavní rozhodčí Luděk Lhoták započal druhé dějství tohoto utkání. Několik minut po začátku se Hradišti podařilo utéct do dvou gólového náskoku po tom co nová posila Bilunyk Nazarii dostala míč do branky po nahrávce Krliše. V 64. minutě zápas nabral opět naději domácích. Schveinert Radek prostřelil míč do branky Michala Vávry a dal tak naději na srovnání či otočení zápasu. To se ale nestalo a utkání tak po napínavém konci zkončilo 4:5. 



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Mám pocity frustrace, na branky se velmi nadřeme a poté je jednoduše dostáváme, takhle bych to shrnul.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart, trenér: Neměli jsme úplně jednoduché zimní období, skončili nám 3 hráči základní sestavy, ale i přesto jsme si se zápasem poradili na výbornou.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - T. Křen [-] , P. Packan [-] (46. I. Lazarevič [-] ) , Z. Hackr [-] (46. F. Šváb [-] ) , J. Klečka [-] , P. Vyleta [-] (84. T. Král [-] ) , R. Schveinert [-] , M. Brousil [-] , R. Mašek [-] , M. Škoda [-] (77. L. Chvojka [-] ) , V. Vilímek [-] (46. J. Rada [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - J. Rucký [-] , N. Bilunyk [-] , X. Truong [-] , V. Krliš [-] , J. Soukup [-] , H. Vladimír [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] , J. Ženíšek [-]

ŽK: 61. F. Šváb .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lhoták Luděk - KARÁSEK Adam, DUŠEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Tomáš Pata
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Patrik Vyleta bude ten, kdo tento duel rozhodne ve prospěch Vochova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích