Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvalita Českého Brodu se opět projevila


0

Kdo zastaví Český Brod? Další tým narazil na soupeře "z jiného světa". Domácí mají ve svém kádru mnoho zkušených a talentovaných mladých hráčů. Velkému Oseku nadělili šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V osmnácté minutě 3:0

Domácí začali velice aktivně a již v druhé minutě šli sami na branku hostů Makovský s Mašanským. Prvně jmenovaný se ale rozhodl vystřelit, ale gólman v tuto chvíli ještě dobře zareagoval a střelu chytil. Ale v páté minutě se již brodští radovali. Ukrajinská akvizice, Oleksandr Popovych, dorostenecký reprezentant Ukrajiny, předvedl sólovou akci, při níž doslova vymotal několik bránících hráčů a z úhlu prostřelil Kalince - 1:0. Dále byli domácí herně lepší, hosty trochu rozhodila důraznost domácích hráčů a občas vznikaly nějaké strkanice a dohady. V patnácté minutě se prosadil Jan Makovský, o tři minuty později Tomáš Mašanský - 3:0. Dvě minuty před přestávkou přidal svoji druhou branku Jan Makovský a uzavřel poločasový účet - 4:0.

Hosté bojovali, ale branky dávali domácí

Hned po přestávce zkompletoval svůj hattrick Jan Makovský - 5:0. Utkání se už po prostřídání v domácí sestavě dohrávalo. Hosté vycítili svoji šanci a snažili se cpát k brance domácích. V nadějných pozicích se dvakrát ocitl Jakub Čech, jednou Marek Černý, ale se svými šancemi naložili zbrkle. V sedmdesáté osmé minutě zápasu přidal poslední gól Petr Musílek - 6:0. A protože v závěru po přísně nařízené penaltě mířil David Adamec mimo tyče, skončil zápas tímto jednoznačným výsledkem. Český Brod dále drží pevně první místo v tabulce, Viktorka si pohoršila až na desátou příčku. Za týden to mohou doma napravit. Přijedou Libodřice, které mají sérii čtyř utkání s bodovým ziskem, ale Velký Osek doma ještě neztratil ani bod.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod B
Správce stadionu SK Český Brod, Iveta Librová: "Hosté se opravdu snažili, ale na naší straně je velká zkušenost. Pět, šest hráčů pravidelně trénuje s divizním áčkem a i chodí hrát. Sice třeba jen střídají, ale jsou zvyklí na rychlejší fotbal. Myslím, že výsledek i hra byla jednoznačná, i když si soupeř pár šancí také vypracoval. Bohužel (nebo spíš bohudík) neproměnil."

FK Viktorie Velký Osek
Vedoucí Viktorie Velký Osek, Martin Koška: "Proti takovému soupeři se těžko hraje. Ale zase jsme rádi, že naši mladí hráči si takový zápas zahrají a poznají, že se dá fotbal hrát i jinak. Jsou to pro ně ohromné zkušenosti. Potěšilo mě, že bojovali a nevzdali to. Škoda, že jsme neproměnili nějakou šanci. Mohli jsme výsledek alespoň kosmeticky upravit."



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - R. Böhm [-] (55. P. Musílek [-] ) - O. Popovych [-] , J. Moško [-] , M. Mrázek [-] (77. P. Morávek [-] ) , A. Moravec [-] (61. M. Šmejkal [-] ) , T. Mašanský [-] , J. Makovský [-] , T. Kulvajt [-] (70. T. Čermák [-] ) , M. Kozlíček [-] , J. Bouma [-] (46. J. Skořepa [-] )

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - M. Černý [-] , J. Karban [-] , J. Čech [-] , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , D. Adamec [-] , Š. Šmiřák [-] (60. J. Adamec [-] ) , A. Sixta [-] , J. Plášil [-]

Hráči zápasu: O. Popovych .
Místo: Český Brod. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - JANIČ Josef (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.