Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas nadprůměrné úrovně vidělo 150 diváků


0

Dosud neporažený Český Brod přijel na pažit AFK Pečky pro další body. Přestože oba celky byly oslabeny o několik hráčů základní sestavy, 150 přítomných diváků vidělo zápas nadprůměrné úrovně, šest branek a závěrečné vítězství hostů po penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecký souboj Mašanský - Růžička se nekonal

Domácí nastoupili do zápasu bez respektu k dosud neporaženému celku hostí. Těm v sestavě chyběl Tomáš Mašanský kvůli nemoci a tak nemohlo dojít k přímému souboji o čelo střelecké tabulky se Štěpánem Růžičkou. I domácí se museli obejít bez několika hráčů základu, ale kvalitě hry tyto absence vůbec nevadily. AFK si vytvořilo nepatrný tlak v úvodu zápasu, hra se přelévala ze strany na stranu, ale více zaměstnaný byl gólman hostů. Kapituloval až po sedmadvaceti minutách, když Martin Dolejš vyslal štiplavou ránu, která před Tomášem Vymazalem skočila - 1:0. Netrvalo dlouho a bylo zase vyrovnáno. To se do úniku dostal Jan Makovský a prostřelil brankáře Svatopluka Hemmera - 1:1. Aby toho nebylo málo, za dvě minuty skóruje Miroslav Kozlíček. Dorazil do prázdné předchozí tečovanou střelu, kterou Hemmer jen vyrazil - 1:2. Domácí výborně začali, ale závěr poločasu úplně nezvládli a odcházeli do kabin za nepříznivého stavu.

 

Po druhé půli nerozhodný stav

AFK vstoupilo i do druhé půle odhodlaně. Opět si domácí vytvořili tlak a Tomáš Jedlička, kterého bylo plné hřiště, po kombinační akci vrátil pečecké do zápasu - 2:2. A pro domácí to bylo málo. Chtěli obrat Český Brod o všechny body a neustále zatápěli před branlou Vymazala. Ten si ovšem počínal zkušeně a vše pochytal. Když se do druhé poloviny začala hra více stahovat před branku domácích, pláchl českobrodským obráncům Tomáš Jedlička a zvrátil misky vah ve prospěch svého týmu - 3:2. Ani to ještě nebylo vše. Patnáct minut nechali domácí beci trestuhodně volného Michala Mrázka a ten hlavou po rohovém kopu nekompromisně vyrovnal - 3:3. A protože už nikdo neskóroval, muselo se rozhodnout v penaltovém rozstřelu.

Penalty rozhodl Tomáš Vymazal

V první sérii neproměnili pokutové kopy zkušení Dolejš ani Mrázek. Vymazal vychytal i dalšího mazáka v dresu Peček, Moravce a svojí vlastní proměněnou penaltou rozhodl, že druhý bod si odvezou borci Českého Brodu.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Trenér Jaroslav Vorlíček, AFK Pečky: "Byla to oslava fotbalu, myslím, že jsme sehráli nadprůměrné utkání, které se muselo líbit. Výsledek se přeléval, škoda, že jsme to v závěru neudrželi. Trošku se nám sypala sestava a museli nám vypomoci hráči béčka. Ale soupeř má výborný kádr, zkušené starší a mladé talentované."

SK Český Brod B
Trenér SK Český Brod, Martin Sahula: "Soupeř měl dobré začátky obou poločasů, my zase byli lepší v závěrech poločasů. Jednalo se remízový zápas velice kvalitní úrovně. Mašanský je nemocný, Růžičku jsme si pohlídali a přesto padlo šest gólů. Prostě jsou i jiní střelci. Podržel nás hodně mladý Vymazal a ještě rozhodl v penaltách."



Sestavy


AFK Pečky
S. Hemmer [-] - J. Malý [-] , T. Chudoba [-] , M. Železný [-] , P. Hovorka [-] - M. Dolejš [-] , M. Modrovič [-] , M. Ontl [-] (80. O. Soukup [-] ) , M. Moravec [-] - Š. Růžička [-] , T. Jedlička [-] (85. M. Havelka [-] )

SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - O. Popovych [-] , M. Mrázek [-] , J. Moško [-] (72. P. Morávek [-] ) , J. Skořepa [-] , J. Makovský [-] , M. Kozlíček [-] , J. Hanzl [-] , T. Čermák [-] (49. A. Kliment [-] ) , J. Bouma [-] , R. Böhm [-]

ŽK: 44. P. Hovorka , 61. J. Malý , 63. S. Hemmer - 4. J. Skořepa , 32. J. Moško , 90. J. Bouma .
Hráči zápasu: T. Jedlička - T. Vymazal .
Místo: AFK Pečky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Černý Martin - RŮŽIČKA Tomáš (N), JANIČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.