Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 15:30

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Děpoltovickou kanonádu schytal Jáchymov


Branky


4. F. Veit (vl.) , 13. T. Kolařík , 39. R. Ruber , 41. J. Zahradník , 43. M. Schmitt , 80. A. Dombrovskij - 53. D. Diro
7

První utkání po postupu do okresního přeboru zvládl celek Děpoltovic bravůrně a došel si pro klidné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět fíků už v poločase

V utkání začal aktivněji tým Děpoltovic a takřka z první vážnější akce se mu podařilo vstřelit branku. Po průniku Martina Schmitta po lajně a jeho centru do šestnáctky si nešťastně srazil balón do vlastní branky Veit a daroval tak domácím vedení.

 

Domácí dále řídili tempo zápasu, vytvářeli si další šance a hosty k ničemu nepouštěli. Z této aktivity pramenila další branka, o kterou se ve 13. minutě postaral krásně umístěnou střelou k levé tyči domácí kapitán Kolařík.

 

Poté se hra trochu vyrovnala, ale stále spíše tlačili domácí. Ti hrozili hlavně z dlouhých autových vhazování a rychlých akcí po krajích hřiště. Jáchymov si vytvořil jednu vážnější šanci, kterou však svým zákrokem zneškodnil brankář Karpíšek

 

Ve 39. minutě utkání domácí zvýšili na 3:0, když se do samostatného úniku dostal Ruber a střelou na zadní tyč překonal gólmana. Hned o dvě minuty později si za obranu naběhl Zahradník, udělal kličku brankáři a z úhlu dokázal dostat balón do sítě - 4:0. 

 

A o další dvě minuty později zakončil gólovou pětiminutovku Schmitt, který se ocitl sám před brankářem a nabídnutou šanci neodmítl a pohodlně zvýšil na 5:0.

Klidnější druhé dějství

Do druhé půle vstoupili domácí až moc laxně a zbytečně chybovali. Jednu z těchto chyb se pokusil využít jáchymovský útočník Krul, kterého skvěle vychytal Karpíšek.

 

Vypadalo to, že domácí hlavami zůstali ještě v kabině nebo už se viděli na pozápasových oslavách u piva. Často chybovali a z toho se tvořily další šance pro Jáchymov. Tomu se bohužel nedařilo v zakončení a tak se stav stále neměnil.

 

Snížení se hosté dočkali v 53. minutě, kdy se po chybě v rozehrávce domácí obrany řítili dva útočící hráči na děpoltovickou branku a už nezaváhali. O branku se postaral Diro.

 

Na víc se bohužel hosté nezmohli a ještě jednou inkasovali, když se po krásné individuální akci prosadil Dombrovskij a upravil tak na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Děpoltovice
Martin Schmitt, útočník: "Chtěl bych především poděkovat fanouškům za podporu a pochválit celý tým od brankáře až po střídající hráče, kteří hru velmi oživili. Z mého pohledu jsme celý zápas byli lepší a udávali jsme tempo zápasu, hosty jsme moc do ničeho nepustili a zaslouženě si odnášíme tři body."




Sestavy


TJ Děpoltovice
L. Karpíšek [-] - T. Bílý [-] , M. Schmitt [-] , J. Zahradník [-] (46. F. Lembacher [-] ) , R. Ruber [-] (63. A. Dombrovskij [-] ) , P. Bičaník [-] , J. Hamrla [-] , O. Čech [-] , T. Kolařík [-] , K. Hoch [-] , J. Šiler [-]

TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - M. Krul [-] , R. Csemer [-] , M. Lešťan [-] (28. J. Buša [-] ) , J. Bouma [-] , D. Diro [-] , A. Kubánek [-] , V. Čáslavský [-] , F. Manlík [-] , F. Veit [-] , M. Baláž [-] (53. D. Thomayer [-] )

ŽK: 49. F. Manlík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BOUŠE Václav - ČECH Matěj (N), CHALOUPEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Debellis

Expert: Martin Michalec
Tip experta: výhra domácích

Děpoltky jsou nováček soutěže. Postup si zajistily mimo jiné nadmíru produktivním útokem (26 zápasů - 100 gólů). Zato Jáchymov má dlouhodobě problémy střílet branky, o získávání bodů nemluvě. Děpoltovice vyhrají a dokonce si troufám říct, že budou černým koněm soutěže. Ale hrát jsem je neviděl, tak to na titulku Blesku prosím nedávejte, ať jsem kdyžtak za vola jen v Karlovarském okresu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích