Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktorie i v deseti sahala po prvním bodovém zisku zvenku


Branky


0

V Plaňanech, které doma body nerozdávají, se představila Viktorie Velký Osek která naopak z hřišť soupeřů ještě neodvezla ani bod. Vyloučení Martina Košky na počátku druhé poloviny hosty oslabilo, ale i tak domácí hosté pěkně potrápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnané první polovině zápasu vstřelili domácí o gól víc

Utkání bylo od počátku utkání vyrovnané se šancemi na obou stranách. A v sedmnácté minutě se poprvé vlnila síť za zády Pavla Kalince. Hosté nechali osamoceného Tomáše Proskočila hlavičkovat, k němuž přesně vyrazil centrovaný míč Kalinec - 1:0. Hra se nadále přelévala z jedné strany na druhou a osečtí se dočkali vyrovnání. Plaňanská obrana nechala na rohový kop vyskočit nejvýše Lukáše Černého a červenal se i gólman Michal Hradecký - 1:1. Před koncem poločasu si ale vedení vzali zpět Plaňany. Střela z hranice šestnáctky se otřela o Pavla Brecíka a Pavel Kalinec neměl šanci reagovat - 2:1. Přestože byli hosté v prvním poločase o trochu nebezpečnější, odcházeli do kabin s nepříznivým výsledkem.

Osek hrozil i po vyloučení Martina Košky

Dvě minuty po začátku druhé poloviny utkání Petr Břichnáč zakončil gólovou akci a domácí výsledkově odskočili na rozdíl dvou branek - 3:1. Nespokojenost s výroky rozhodčího projevil na konci prvního poločasu Martin Koška, za což obdržel první žlutou kartu. Když v druhé půli zahrál úmyslně rukou a obdržel druhou žlutou, znamenalo to jediné - předčasný odchod do kabin a výrazné oslabení Viktorie. Ale paradoxně to hostům pomohlo. Účelně bránili a podnikali rychlé a nebezpečné protiútoky. Po jednom z nich se radovali z branky, ale předčasně. Rozhodčí Viliam Löwe gól neuznal, protože nebyl celým objemem za brankovou čárou. Gólu se hosté přece jen dočkali v šedesáté třetí minutě, kdy svůj brejk po chybě Lukáše Debnára proměnil Martin Koubek a vykřesal naději - 3:2. Přestože do konce zápasu zbývalo téměř třicet minut, skóre se již na žádné straně neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Trenér Tomáš Kučera: "Přijel k nám velice dobrý tým, který ale trpí nedisciplinovaností. Přestože hráli druhou půli o deseti, báli jsme se o výsledek. Ještě bych chtěl vyzvednout férové vystupování hráče Oseka, Davida Adamce."

FK Viktorie Velký Osek
Vedoucí týmu Martin Koška: "Tady bychom nevyhráli, ani kdyby jsme hráli ještě teď. Jsme nespokojeni s rozhodováním hlavního rozhodčího Löwa, který nám upřel regulérní gól a dvě penalty. Soupeř měl sice svojí kvalitu, ale myslím, že na bod jsme tu mohli mít, kdybychom nehráli proti dvanácti. Chtěli jsme zlomit venkovní prokletí a získat konečně nějaké body. Ale takhle..."



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - L. Debnár [-] (77. B. Mbemba [-] ) , M. Švehla [-] , P. Břichnáč [-] , A. Kučera [-] (79. J. Kruliš [-] ) , P. Brecík [-] , M. Freund [-] , M. Vinš [-] (60. M. Češner [-] ) , T. Proskočil [-] , M. Handanagič [-] (70. M. Bug [-] ) , J. Kozdera [-]

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - Š. Šmiřák [-] (70. J. Adamec [-] ) , J. Karban [-] (77. M. Černý [-] ) , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , D. Adamec [-] , L. Černý [-] , V. Bayer [-] , A. Sixta [-] , P. Mašek [-]

ŽK: 47. J. Kozdera , 50. M. Hradecký , 80. M. Bug , 87. B. Mbemba - 40. V. Bayer , 44. M. Koška , 55. L. Černý , 83. J. Adamec . ČK: 50. M. Koška .
Hráči zápasu: P. Brecík - J. Karban .
Místo: Sokol Plaňany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: LÖWE Vilém - VOLAVKA Ondřej (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.