Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté se drželi i v oslabení až do šedesáté minuty


0

Domácí AFK zatlačilo hosty do defenzívy a po čtvrthodině hry vedlo 2:0. Když byl hostům vyloučen za faul zezadu Michal Freund, vypadalo to, že je jen otázkou času, jak bude narůstat skóre. Jenže hosté se semkli a až do šedesáté třetí minuty drželi stav, který dával naději. Jenže pak se domácí trefili potřetí a hra se hostům sesypala jako domeček z karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení M. Freunda probudilo hosty k solidnímu výkonu

Na hřišti AFK se představily Plaňany. Oba týmy byly v tabulce těsně za sebou se shodným počtem třinácti bodů. Domácí toužili již po tříbodovém zisku, neboť z posledních čtyř kol vybojovali pouze jeden bod za úspěšnou remízu s Českým Brodem. Hosté také chtěli prolomit smůlu venkovních zápasů, kdy z posledních čtyř přivezli jediný z Nučic. Začátek utkání ale náramně vyšel domácím fotbalistům. Úctyhodných stopadesát diváků se přišlo podívat na místní derby a ve dvanácté a šestnácté minutě se mohli domácí příznovci radovat. Nejprve Michal Modrovič a po něm Martin Materna zahájili brankový účet - 2:0. Když byl v osmnácté minutě vyloučen hostující Michal Freund za úmyslný faul, vypadalo s borci Plaňan "na ručník". Jenže jak se častokrát stává - domácí polevili a hosté bojovali. Dokonce se dá říct, že si Plaňany vytvořily jistou převahu a z ní pramenily i šance. Ale to by nesměl v brance AFK stát Tomáš Cihlář, který pečecké v tuto dobu podržel. Jednou mu pomohlo i břevno. A tak stav z úvodní čtvrthodiny vydržel až do přestávky.

Hosté nevydrželi tempo a inkasovali dabakl

Druhá část prvního poločasu jistě nepotěšila domácího trenéra a do druhé půlky nastoupily "jiné Pečky". Stav 2:0 sice vydržel až do šedesáté třetí minuty, ale bylo jen otázkou času, kdy se skóre pohne. A to se stalo po rychlém brejku Martina Materny - 3:0. Tento gól hostující hráče zlomil a domácí postupně navyšovali skóre. Na 4:0 zvyšoval Martin Dolejš, další tři góly přidal Štěpán Růžička - 7:0. Teprve za tohoto stavu se podařilo plaňanským překonat Cihláře, čestný úspěch zaznamenal po chybě domácí obrany Max Handanagič - 7:1. Konečný účet uzavřel střídající Kryštof Pikner - 8:1. Domácí AFK se touto výhrou posunulo na pátou příčku, hosté se propadli na jedenáctou.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Trenér František Hovorka: "Úvod se nám povedl, ale brzké vyloučení soupeřova obránce nám paradoxně neprospělo. Přestali jsme hrát svoji hru a Plaňany nás přehrávaly. Teprve po přestávce začali naši kluci plnit, co jsme chtěli a přišly i branky."

TJ Sokol Plaňany
Trenér Tomáš Kučera: "Ostuda, nedisciplinovanost a chyby fotbalových začátečníků. Předvedli jsme početné návštěvě smutné divadelní představení."



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Ružinský [-] , L. Janeba [-] (68. P. Hovorka [-] ) , O. Soukup [-] (46. J. Malý [-] ) , T. Chudoba [-] - M. Dolejš [-] , M. Moravec [-] , M. Ontl [-] (73. M. Havelka [-] ) , M. Modrovič [-] - Š. Růžička [-] - M. Materna [-] (71. K. Pikner [-] )

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Freund [-] , M. Švehla [-] , J. Kruliš [-] , A. Kučera [-] , T. Proskočil [-] , M. Češner [-] (68. T. Freund [-] ) , M. Vinš [-] , B. Mbemba [-] (64. P. Nágl [-] ) , M. Handanagič [-] , J. Kozdera [-]

ŽK: 34. O. Soukup , 37. M. Ontl , 44. M. Materna , 57. M. Ružinský , 62. M. Moravec - 10. M. Freund . ČK: 18. M. Freund .
Hráči zápasu: M. Materna , Š. Růžička .
Místo: AFK Pečky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOCOUREK Lukáš - MACHÁČEK Václav (N), VOLAVKA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.