P. Benda 56.
M. Čapek 80. (p.)
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vedení neudrželi


Branky


56. P. Benda , 80. M. Čapek (p.) - 27. T. Proskočil
0

Derby jak má být. Hosté se ujali vedení brankou Tomáše Proskočila. Poločasové vedení hostů padlo po deseti minutách druhé půle,kdy srovnal skóre Petr Benda. Deset minut před koncem rozhodl z pokutového kopu Martin Čapek. Všechny tři body tak zůstávají v Zásmukách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou do vedení brankou Proskočila

Plaňany vstoupili do zápasu aktivně a začaly si vypracovávat šance. Domácí působili poněkud ospale, přesto ale rychlonozí útočníci dokázali zaměstnávat obranu hostů. A tak se odehrával fotbal nepříliš vysoké úrovně ale s šancemi na obou stranách. Jedinou ale využil hráč minulého kola, Tomáš Proskočil, který se dobře zorientoval před brankou Kubelky a po nedůrazu domácích obránců otevřel skóre utkání 1:0. Bohužel to byla jediná branka prvního poločasu.

Martin Čapek zachoval pevné nervy

Do druhé půlky zápasu domácí přeskupili řady a nevýrazného Sobotku nahradil Jelínek. A hosté se začali bránit. Tlak domácích narůstal a v padesáté šesté minutě byli odměněni. Náběh Petra Bendy plaňanští zadáci nezachytili a pro něj již nebylo problémem si s nabídnutou šancí poradit - 1:1. A bylo srovnáno. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale více ze hry měli domácí. Jen vymyslet, jak překonat soupeřovu kompaktní obranu. Rozuzlení přišlo deset  minut před konce, když v souboji o míč fauloval plaňanský brankář Hradecký Jiřího Pechara. K pokutovému kopu se postavil zkušený Martin Čapek a nekompromisně zavěsil - 2:1. Hosté se ještě v závěru pokoušeli vydolovat alespoň bod, ale už jim na to nezbývaly síly. Domácí tým si touto výhrou pojistil třetí příčku před jarní částí soutěže, Plaňany se propadly o dvě místa níže na devátou. V příštím kole zajíždí Zásmuky na hřiště posledních Krakovan, Plaňany budou hostit Jestřabí Lhotu, která má nyní o dva body více než Plaňany.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Dnes to byla utrápená výhra, ale za plný počet bodů jsme rádi. První poločas jsme nehráli dobře, chybělo nasazení a pohyb. Do druhé půle jsme šli s odhodláním s výsledkem něco udělat. Došlo na střídání, změnili jsme rozestavení na hřišti a bylo to znát. Výsledkem byl gól Bendy a Čapka z penalty, když hostující gólman v souboji nekompromisně sestřelil našeho hráče.

TJ Sokol Plaňany
Trenér Tomáš Kučera: Z naší strany velmi dobrý první poločas, ve kterém jsme bohužel vstřelili pouze jeden gól. Domácí se do hry prakticky nedostali. Ve druhém se již hra vyrovnala a domácí byli i o něco lepší. Pak jsme inkasovali po našich chybách a naše snaha v závěru již vyrovnání nepřinesla. Velmi dobrý rozhodčí Netáhlík.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - J. Roth [-] , M. Kraus [-] , M. Čapek [-] - R. David [-] , J. Pechar [-] , J. Lindner [-] , P. Benda [-] - T. Borovička [-] , A. Durňák [-] , L. Sobotka [-] (46. T. Jelínek [-] ) -

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Kruliš [-] , P. Břichnáč [-] (80. P. Nágl [-] ) , M. Švehla [-] , P. Brecík [-] , A. Kučera [-] , T. Proskočil [-] , M. Češner [-] (56. T. Freund [-] ) , M. Vinš [-] , M. Handanagič [-] (60. B. Mbemba [-] ) , J. Kozdera [-]

ŽK: 33. J. Lindner , 90. M. Čapek - 80. B. Mbemba , 85. P. Nágl .
Hráči zápasu: M. Čapek .
Místo: TJ Sokol Zásmuky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - ZIKMUND Viktor (N), VOLAVKA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.