Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice si odvezly tři body


9
Budišovice doma prohrály o čtyři branky s Vávrovicemi.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o jednu branku

Budišovice ve svém posledním podzimním zápase se střetly na svém trávníku netradičně v sobotu s mužstvem z Vávrovic. Hosté od začátku domácí přehrávali. Už po pár sekundách si Jakub Lichovník vylámal zuby na brankáři Plohákovi. Po čtvrthodině hry se ale do vedení dostaly Budišovice, když si na rohový kop Zimy naběhl Kubánek a nikým nekrytý na zadní tyči hlavou zavěsil – 1:0. Vávrovice ale byly nadále lepší a ve 23. minutě poslal Jan Lichovník do úniku bratra Jakuba, jehož pokus vykopával z brankové čáry domácí obránce. Ve 27. minutě si na pas Schneidera, kterému míč poslal Jan LIchovník, naběhl Jakub Lichovník a zakončil k tyči – 1:1. Po půlhodině hry pak zatřásl střelou ze šestnáctky Jakub Lichovník tyčkou domácí branky. Za dvě minuty byl v domácím vápně faulován Schneider a penaltu poslal do sítě Halátek – 1:2. Poločas tak skončil těsnou výhru hostů.

Vávrovice skóre navýšily

Ve druhé části pak domácím začaly docházet síly a hosté začali navyšovat postupně skóre zápasu. Hned v úvodu druhé půle posadil Jan Lichovník míč na hlavu Schoppika, který s přehledem zakončil – 1:3. V 56. minutě vyrazil do brejku Chryczyk, jehož střelu brankář Plohák ještě vyrazil, ale Jakub Lichovník nadvakrát balon dopravil do brány – 1:4. Dvacet minut před koncem převzal míč Jakub Lichovník a obstřelil gólmana Ploháka – 1:5. Za pět minut si narazil Martin Klein s Jakubem Lichovníkem a poslal míč na Chryczyka, který už měl jednoduchou práci – 1:6. Budišovice už jen snížily, když nastřelený balon doklepl do brány Helštýn – 2:6. Zbytek zápasu se už v poklidu dohrával. Budišovice obsadily po podzimu poslední příčku. Vávrovice jsou šesté.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Pořád je to to samé. Začlai jsme dobře a vedli jsme 1:0. Pak hosté vyrovnali a dostali se do vedení z penalty, která podle mě nebyla. Ve druhé půli jsme fyzicky odešli a začali nám tam padat branky. My jsme už jen snížil na 6:2.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Byli jsme jednoznačně lepším týmem. S přehledem jsme domácí přehráli a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - L. Pavelka [-] , P. Hudeček [-] , T. Znášik [-] , R. Kubánek [-] - J. Kotala [-] , M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] , D. Kubala [-] (63. P. Helštýn [-] ) - J. Zima [-] , T. Znášik [-] (46. A. Mikovský [-] )

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - O. Levák [-] , D. Klein [-] , O. Halátek [-] , J. Schneider [-] - M. Schoppik [-] , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] , T. Štencel [-] - J. Chryczyk [-] , J. Lichovník [-]

ŽK: 37. L. Pavelka - 40. T. Štencel , 60. J. Chryczyk , 87. O. Levák .
Hráči zápasu: D. Plohák - J. Lichovník , O. Tesař .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - HALFAR Jiří (N), RICHLÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra hostů

Vávrovice maji poslední dobou formu a bratři Lichovnici umí vstřelit rozdilový gól.