0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Majewski rozhodl v nastavení


Branky


9
Dolní Životice doma prohrály o jednu branku.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V posledním zápase sezóny přivítaly Dolní Životice na svém trávníku netradičně v sobotu rozjeté mužstvo ze Štítiny. Po úvodní desetiminutovce se domácí zatáhli a hosté převzali zcela otěže hry utkání. Do první šance se po nahrávce Marka Vitáska řítil jeho jmenovec Sakmar, ale neuspěl. V další příležitosti se objevil mladíček Kurka, ale ten si pro změnu vylámal zuby na brankáři Kramném. Hodně šancí se urodilo také po rohových kopech, kterých zahrávala Štítina asi sedm v prvním poločase. Majewski měl zatím vykřivenou mušku. Další šance zhatily nepřesné finální přihrávky hostů. Domácí se za první poločas zmohli pouze na propagační střelu Jiřího Tenglera. Přesto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Štítina dala jednu branku

Úvod druhého poločasu zastihl domácí o něco v lepším rozpoložení. Do zakončení se dostal Jiří Tengler, ale jeho projektyl minul jen těsně pravou tyčku. Stejně se vedlo po rohovém kopu Honkovi, který ale hlavičkoval těsně kolem levé tyčky. Štítina pak začala domácí mlít, ale opět jí chyběla finální přihrávka. Rovněž zahrávali hosté velké množství rohů a standardních situací. Majewksi se ale stále zastřeloval. Dvě minuty před koncem hlavičkoval hostující Majewski těsně vedle branky. V nastavení hosté rozhodli, když jejich rohový kop lítal ve vápně z jedné strany na druhou a Halška na přední tyči hlavou nahrál Majewskému, který hlavičkou vydoloval tři body pro hosty – 0:1. Dolní Životice po podzimu obsadily jedenáctou příčku. Štítina se vyhřívá na čtvrtém místě.


Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Štítina byla jasně lepší, my jsme se pouze bránili. Tato taktika nám vycházela až do poslední minuty. Už jsme si mysleli, že vybojujeme bod, ale hosté nám v nastavení dali rozhodující branku.í

TJ Tatran Štítina
klubový web: V dnešním zápase jsme si brali štěstí plnou náručí ,ale každopádně jsme my byli těmi, co si šli důrazněji za vítězstvím.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Tengler [-] , J. Vlček [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , V. Mareta [-] (63. M. Pumr [-] ) , A. Honka [-] (84. D. Borč [-] ) , D. Vícha [-] , M. Procházka [-] , L. Štrbík [-] (70. V. Palyza [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] , M. Vitásek [-] , P. Stoklasa [-] (68. V. Trušina [-] ) , O. Kurka [-] (86. D. Prokeš [-] ) , M. Lauček [-] , R. Grigarčík [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , J. Majewski [-] , J. Gattnar [-]

ŽK: 75. M. Tengler , 92. J. Leifert , 92. J. Tengler .
Hráči zápasu: M. Hanák - J. Majewski .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BUKOVSKÝ Josef, LACEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra hostů

Zde doufám ve výhru hostů. V poslední době se výsledkově daří a doufám, že Štítina potvrdí poslední povedené zápasy. (nejsem nestranný (smích))