Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly po půli


9
Stěbořice vyhrály o čtyři branky nad Těškovicemi.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V posledním podzimním zápase přivítaly Stěbořice mužstvo z Těškovic. Těškovice přijely s torzem sestavy a vsadily na defenzivní taktiku. Tato taktika jim po celý první poločas vycházela. Domácí do žádné vážnější šance nepustily. V 7. minutě tečovaná střela Šindeláře skončila v náruči hostujícího brankáře Krčmáře. Za minutu později se do největší šance prvního poločasu po nahrávce Solnického řítil Matěj Krayzel, který ale z nepochopitelných důvodů zakopl o vlastní nohu. Další střelu vypálily Stěbořice v 19. minutě, ale Jamnický opět nemířil přesně. Za dvě minuty střelu Burdy vyrazil na rohový kop brankář Krčmář. Za deset minut si poradil i z další střelou Šindeláře. Jamnický pak z otočky zamířil jen těsně vedle branky. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Stěbořice daly čtyři branky

Ve druhém poločase domácí Těškovice ještě více přitlačili. Brankář Krčmář zasahoval proti dvěma střelám a vyrazil i domácí hlavičku z rohového kopu. Kapituloval teprve až v 57. minutě, když střelu Veřmířovského dorazil do branky Koval – 1:0. Za tři minuty později po rohu Jamnického doklepl míč do brány pravou nohou Šeuer – 2:0. Osmiminutovku hrůzy pro hosty dokonal po nahrávce Šindeláře nechytatelnou střelou Veřmířovský – 3:0. Další šanci domácích měl v 77. minutě Šmalec, ale jeho pokus vykryl skvěle chytající Krčmář. V poslední desetiminutovce zlikvidoval Krčmář další dvě velké šance domácích. Definitivní pečeť zápasu pak dal v poslední minutě Veřmířovský, který si udělal obránce a zkušeně proměnil svůj samostatný nájezd – 4:0. Stěbořice po výhře obsadily po podzimu třetí místo. Těškovice po podzimu skončily deváté.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): V prvním poločase jsme měli převahu, ale do žádné vyložené šance jsme se nedostali. Ve druhém jsme prostřídali, poslali jsme druhého útočníka a začalo nám to tam padat. Zasloužená výhra.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Utkání jsme sehráli se zbytky zdravých a schopných hráčů, čemuž odpovídal i defenzivní způsob hry v prvním poločase, který jsme takticky zvládli. Dokonce jsme měli v úvodu jasnou tutovku, kterou jsme bohužel neproměnili. Utkání pak rozhodly dvě rychlé branky domácích, na které jsme již nedokázali odpovědět. I přes vysokou prohru děkuji celému mužstvu za předvedený herní a bojovný výkon. Dále bych vyzdvihl výkon našeho mladého gólmana, který i přes inkasované branky minimálně dalším 5-ti zabránil. Jsem rád, že je konec podzimu, ať se můžeme dát zdravotně i herně dohromady.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] (86. D. Kachtík [-] ) - F. Kramný [-] , T. Dietrich [-] , D. Burda [-] (73. P. Fiedler [-] ) , J. Šindelář [-] (82. S. Krajčír [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] (46. T. Koval [-] ) , M. Šeuer [-] (78. M. Šimon [-] )

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - D. Juchelka [-] , D. Illík [-] , T. Rek [-] , V. Vavrečka [-] , V. Šenk [-] , M. Krayzel [-] (85. J. Šenk [-] ) , V. Krayzel [-] (64. P. Kupka [-] ) , J. Solnický [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 87. T. Koval .
Hráči zápasu: T. Dietrich - T. Krčmář .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - NEDĚLA Martin, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: remíza

Stěbořice se výsledkově trápí a Teskovice po nepovedeném startu potřebují body. Zde by se mohly body dělit.

Tip: výhra domácích