J. Černý 56. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soupeři se rozešli smírně


Branky


56. J. Černý (p.) - 30. T. Mrázek
9
Žimrovice doma remizovaly s Vřesinou.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Žimrovice se ve svém posledním podzimním zápase přivítaly na svém hřišti vedoucí celek z Vřesiny. Po osmi minutách hry centr Boháče našel na zadní tyči Bočka, kterého vychytal brankář Šehovič. Za šest minut našel Rončka na kraji Mrázka, jehož centr poslal hlavou nad Jiří Pešek. Žimrovice zahrozily hned vzápětí, když po levé straně utekl David Hertel a na jeho střílený centr nedosáhl Strouhal. Ve 20. minutě se dostal po samostatné akci do vápna Jiří Pešek, který chtěl akci vyšperkovat nahrávkou na Bočka, ale míč odvrátila do bezpečí domácí obrana. Vedoucí tým tabulky se dostal do vedení po půlhodině hry, když Boček předložil balon před prázdnou branku Mrázkovi, který nezaváhal – 0:1. Žimrovice mohly vyrovnat po akci, když přešel David Hertel přes čtyři hráče a našel na deseti metrech Jakuba Čreného, jehož střela ale cíl nenašla. Ve 35. minutě našel Jiří Pešek Rončku, který dál posunul na Mrázka, jehož centr poslal Boček nad bránu. V závěru poločasu pak byl ve vápně faulován Mrázek, ale Boháčovi penaltu vychytal brankář Šehovič.

Žimrovice vyrovnaly

Ve druhém poločase už napínavých akcí ubylo. Zápas se začal stávat vyhrocenným a spíše se nehrálo než hrálo. Hra se kouskovala. V 52. minutě se dostal do protiútoku Jiří Pešek, který našel Boháče, jehož střela šajtlí zamířila vedle. Deset minut po přestávce si obešel David Hertel tři hráče a vnikl do pokutového území, kde byl faulován. Penaltu pak poslal pod břevno nekompromisně Jakub Černý – 1:1. Hned vzápětí se dostal do vápna Boháč, kterému ale dobře snížil střelecký úhel Šehovič. V 60. minutě se pak dostal přes tři hráče David Hertel, ale jeho střelu Lampart vyrazil na rohový kop. Dvacet minut před koncem pak odpískal rozhodčí penaltu na Jiřího Peška, kterou ale pomezní zrušil. Tento incident pak přispěl ke zbytečně nervóznímu konci zápasu, který dospěl k remíze. Žimrovice skončily po podzimu na pátém místě. Vřesina se stala podzimním králem.


Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Utkání bylo na můj vkus moc vyhecované. Spíše se fotbal nehrál, než hrál. Byla tam spousta strkanic. Remízu bereme. Když se fotbal hrál, dalo se na to dívat, ale bohužel , jak jsem už řekl se moc nehrál.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Na širokém hřišti se hrál silový fotbal od šestnáctky po šestnáctku. Před naši penaltou se strhla první mela, kdy Vojta Kocian dostal do břicha v situaci, kdy sudí byly otočení a následně to bylo mezi několika hráčů v chumlu. Ve druhém poločasu domácí svou agresivní hrou kouskovali zapas a vynutili si penaltu po kontaktu, který nebyl a cely poločas se následně podle toho odvíjel. Navíc byl i díky tomu celý druhý poločas příliš emotivní a fotbal se vůbec nehrál. Sudí také hodně ovlivnil zapas. Děkuji všem hráčům za vyníkající půlrok a fanouškům za podporu během celé podzimní části sezóny.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , D. Hertel [-] , M. Strouhal [-] , K. Škrobánek [-] (88. A. Dušek [-] ) , R. Hrbáč [-] (46. R. Heider [-] ) , J. Ondřej [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , O. Kolář [-] , J. Hertel [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Waszut [-] , T. Mrázek [-] (86. M. Guřan [-] ) , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] (88. J. Kučera [-] ) , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 66. J. Černý , 68. O. Černý , 68. D. Šehovič , 87. M. Hopp - 23. T. Mrázek , 36. J. Pešek , 55. J. Lampart , 68. P. Boček .
Hráči zápasu: D. Hertel - M. Waszut , P. Strakoš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, BALLARIN Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra hostů

Tuto sezónu hraje Vresina dobrý fotbal. Avšak v Žimrovicich to nebudou mít lehké. Přesto věřím ve výhru hostů.